Mami în pijama

Recenta comandă de pe site-ul lady-line.ro mi-a adus aminte cum eram când eram proaspătă mămică și cum sunt acum… câând vine vorba de pijama și cheful de ”hibernare” crescut :))) Cum este mami în pijama?

Comodă! 

Daaaar, poate fi și altfel. Pijamale sunt fel și chip. Modele sunt destule. Unele cu material suficient, unele cu material redus… ai prins ideea, nu?!

A fost prima comandă de pijama făcuă online de mine. Nu va fi și ultima! Pe site fiind multe modele și prețuri decente. Și m-am convins și de calitate.

Acum, modelele comandate de mine au fost din categoria Pijamale dama XXL. Însă voi ajunge să comand și din altă categorie. Mi-am promis mie acest lucru.

Mami în pijama

Pe bune că în primele luni de mămiciție nu îți vine să ieși din pijama. Atunci nu am mai ținut cont de nimic în afară de bebe. Noroc că a fost o fază trecătoare și am ajus să echilibrez situația. Astfel încât să fie bine pentru toți.

Aveam pijama și haine de casă potrivite pentru alăptat. Am văzut că pe site există o categorie dedicată pentru pijamale gravide, unde găsești și sutien pentru alăptat și cămăși de noapte speciale.

Eu greu am trecut la cămașă de noapte. Eram mare fană a pijamalelor din două piese. Dacă se poate cu pantaloni lungi, largi și cu buzunare. Și bluză subțire, cu mânecă trei sferturi. Nu aveam și nici acum nu prea am pretenții legate de model.

Și am trecut la cămașă de noapte fiindcă eram mult mai comod să desfac partea de sus când alăptam. Dar aveam și acces mai rapid la partea de jos, ce era în refacere după naștere. Și avea nevoie de o îngrijire mai specială. A durat câteva săptămâni, dar apoi m-am obișnuit cu cămașa de noapte.

Acum e altfel. Orice pijama aș avea, trebuie încercată și de domnișoară :))

Comanda recentă de pijamale

Încă sunt pe teren nou în ceea ce privește partea de ședințe foto ce să mă implice.

Așa că, dacă nu există un fotograf profesonist prin preajmă, cum a fost cazul aici – colţul dragostei amenajat în casa ta– atunci iese mai cu dichis poza. Cum a fost și cazul acum. M-a părăsit inspirația și greu am găsit o cale de a-mi satisface așteptările legate de prezentarea seturilor de pijama comandate.

Bine că măcar domnișoara mea a fost mulțumită… dacă tot a încercat repede tricoul cu unicorn!

pijamale marimi mari mami in pijama

Îmi plac tare mult!

Materialul este unul potrivit pentru vară. Și l-am și testat la spălare. La 60 de grade și 1200 de rotații. Doar că am întors pijamaua pe dos, cum scria pe etichetă. Ca să nu existe riscul de a se distruge modelul.

Dacă ești în căutare de pijama, poate vrei să arunci o privere pe acest lady-line.ro … ai de unde alege.

Pijamaua este acum rezervată doar somnului dulce de noapte. Fără alte momente în care să o port, cum făceam în zilele când eram proaspătă mămică.

Deși am văzut o contesă digitală autohtonă ce promovează pijamaua ca ținută la unele evenimente din social media… să încerc și eu prin oraș?!

Tu ce modele de pijama porți?

15 Comments on “Mami în pijama”

  1. Iubesc pijamalele comode și ma ma bucur sa vad ca exista și sute cu modele XXL. Eu îmi cumpăr cel puțin 3 pijamale pe an, cred ca am asa o obsesie, mai ales fiindcă călătoresc des și mereu îmi pierd câte una. Pur și simplu o uit sub perna și apoi sufăr cumplit.

  2. Eeeee, eu inca mai am zile pe care mi le petrec in pijama. E si pacat, cand ai o pijama moale, subtirica, in care te simti bine. Plus ca pijamalele din ziua de azi nu mai seamana cu ele de acum 20 de ani si pot lesne trece drept compleuri casual. Iete de-aia nu sunt io mare influencer, ca nu sunt prea atenta le ce port, ca nu sunt mereu boita si gata sa ma filmez.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.