Eu când încep copiii școala

Când încep copiii școala părinții aleg tot soiul de activități menite să le amintească de momentele de relaxare și liniște. Că acestea există și ajung să se și bucure de ele.

Să știi că asta înseamnă să te gândești și la tine, să te apreciezi, să te respecți, să arați că și tu ai nevoi personale … exact cum ai pretenția de la copil să o facă. Dacă tu nu o faci pentru tine, atunci cine?

Vacanța nu e așa bau-bau pentru părinți cum zic unii. Pentru mine chiar nu este. Doar că este o provocare să te gândești în fiecare zi ce activități să faci împreună cu copiii. Și să nu știi ce vei face în următoarele zile, poate fi obositor. Așa, când e școală, măcare o activitate știi sigur că o bifezi. E rutina de care ai nevoie, în jurul căreia poți plănui alte activități!

Ce fac eu când încep copiii școala?

CURAT în casă! Și am și un clip la sfârștiul acestui articol cu care te poți delecta!

Da da, am văzut și eu multele postări din online, încă de la mijlocul lunii August. Cele în care părinții făceau un fel de AMR sau se încurajau cu câte o poză haioasă.

Eu am ales să fac curat în casă în cele aproape 4 ore de liniște. Liniște însemnând că nu vine nimeni din 10 în 10 minute să mă întrebe ceva sau să ceară ceva. Ceea ce în mod normal este un lucrur normal. Dar când vreau să fac curat este altceva.

când încep copiii școala

Am avut o cutie cu produse de curățenie ASEVi de vreo lună în debara și acum am pus la trebaă aproape fiecare produs.

Ce am reușit să fac?

De obicei când încep copiii școala la mine se lasă cu mutat dulapuri, scos covoare, spălat geamuri, spălat perdele, șters praf, curățenie în debara, sortat haine… și mai multe alte cele.

Însă acum am realizat că nu le pot face pe toate chiar în câteva ore. Plus că făcusem treaba cu tras dulapuri și curat în debara acum câteva săptămâni. Nu de alta, dar de când am început să citesc cartea  Magia ordinii, altfel merge treaba.

Acum am reușit cu această curățenie să:
 • spăl vase cu noul detergent ASEVI de care am rămas plăcut impresionată.
 • sțers mobila din bucătărie, șters cuptorul, șters plita electrică și frigiderul cu Degresantul de la ASEVI ce este genial de eficient!
 • am șters mobila din camere și ușile cu Soluția cu Săpun ASEVI pentru mobila și parchet; fără urme lăsate pe acestea, chiar dacă am folosit doar o lavetă.
 • în baie am folosit ASEVI zas Antical pentru para de duș și robinetul din cadă și chiuvetă, și am fost uimită de schimbare. Bine, am șters și oglinda și vasul de toaletă… însă nu toate au ajuns în clipul de mai jos 😛
 • am pus o tură de haine la spălat și am folosit balsamul de rufe de la ASEVI
 • și nu pot uita de Soluția pentru pardoseli de la ASEVI ce are un miros foarte farte interesant. Îmi aduce aminte de ceva, dar nu reușesc să îmi dau seama de ce anume. Și a făcut și treabă bună.
 • se putea să nu aspir?! ar fi prea ciudat fără!

Toate produsele ASEVI mi-au lăsat o impresie bună și  toate vor ajunge să facă permanent parte din rutina mea de curățenie!

♥BONUS! Comandă pe asevi.ro folosind codul promoțional ”adndefemeie” și primesti 15% reducere de fiecare dată!”♥

Ce mai doream să fac?

Aș fi vrut să apuc să spăl și geamurile și să termin curățenia și în camera băiatului. Dar nu m-a ajutat nici vremea de afară la spălat geamuri și nici copiii ce au venit acasă când ziceam că fac și ultima sarcină.

Unde mai pui că nu am apucat să întind hainele până seara și nici mâncare nu am făcut ce mi-am propus. Dar ziua a fost plină cu mai multe momente frumoase ca să mă afecteze aceste nereușite.

Concluzie

Operațiunea ”Back to school” a fost un succes! Atât pentru mine, cât și pentru copiii mei!

Și acum clipul 🙂

Ține cont că am și filmat și am și făcut curat … și am și mai vorbit cu cei veniți în vizită, cei ce m-au sunat și cei ce m-au căutat online :))

Tu ce faci când încep copiii școala?

Cum ți se pare activitatea mea din prima zi de școală?

37 Comments on “Eu când încep copiii școala”

 1. O activitate de apreciat. Am zis ca ma apuc si eu de curatenie doar ca am preferat ca in primele zile sa ma bucur de liniste si sa rezolv alte probleme

 2. Nu stiu daca e ciudat dar pe mine curatenia ma relaxeaza, cand sunt foarte suparata ma apuc si fac curat in casa. Nu stiam de aceste produse Asevi. 🙂

 3. Hai ca ai fost o hărnicuță, chiar dacă nu ai reușit sa speli geamurile, este timp.
  O să încerc și eu produsele Asevi, mersi de recomandare.

 4. Eu merg la serviciu, insa daca as fi putut sa aleg, as sta pe canapea si m-as uita la Nertflix! Mi se pare admirabil ca ai facut curat, in loc sa iti tragi un pic sufletul 😀

 5. Asa fac si eu!azi m am apucat dupa ce am dus fetita la scoala,am culcat o pe ce a mica si am inceput,sa scot covoarele afara,am schimbat lenjeriile,am sters geamurile!am spalat toată casa,am sters praful si inca mai am bucătăria si baia!acum maine ca s a trezit bebelina

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.