La ce aș renunța? Leapșă interesantă

Saluuut! Mă bucur să revin cu o leapșă interesantă la înaintare, căci așa se mai diversifică treaba pe aici. Ca să vin și cu articole mai ușoare dar care au informații utile/ personale- zic eu 🙂

Recent am mai scris un articol de tip leapșa, pe care îl poți citi aici – Răspunsurile mele la leapșa ”Am întrebat 10 bloggeri români”

Leapșa ”La ce ai renunța ” am primit-o de la Grațiela Vlad, care a răspuns în acest articol la întrebări. Mulțumesc Grațiela pentru această provocare!

Trec direct la treabă!

La ce aș renunța_ leapșă interesantă

  • * poza-i din 2018 dar potrivită cu acest context

… la laptop sau la telefon?

Din start vine o întrebare grea. Căci depinde de fiecare situație în parte. Pe laptop îmi fac mai toată treaba, iar cu telefonul fac poze și păstrez legătura cu oamenii care mai știu că acesta se folosește pentru convorbiri telefonice.

Însă, se poate vorbi și pe laptop cu cei vizați, așa că voi alege să renunț la telefon.

… la cărți sau TV?

TV-ul s-a dilit rău de cap în ultimii ani. Și mai tot ceea ce se prezintă la tv se poate găsi cu ușurință în mediul online. De fapt, multe situații sunt luate din online și prezentate la tv după bunul plac sau scop de atins.

De aceea voi alege să rămân cu CĂRȚI. Sunt muuuult mai bune și îți oferă ocazia perfectă pentru a te relaxa și uneori chiar te ajută să vezi altfel lucrurile. În categoria timp liber poți găsi recenziile cărților citite de mine până acum.

… la pizza sau hamburger?

Aici am răspunsul foarte repede- renunț la Pizza!

Rămân cu Hamburger. Însă nu orice hamburger, ci cel făcut acasă. Cu carne de vită, chiflă cu susan făcută în casă și legume în funcție de sezon.

Pizza deja este supra-saturată. Și am cam renunțat la ea deja. Poate la câteva luni mai consum, la party sau în vacanțe.

… la ciocolată sau fursecuri?

M-am surprins chiar și pe mine răspunsul la această întrebare. Aș renunța laa ciocolată! OMFG!! Într-un milion de ani nu credeam că voi face așa ceva :)))

Însă am făcut în ulimul timp rețete de fursecuri delicioase, ce m-au convins că sunt mult mai versatile, pe alocuri mai sănătoase ca cicololata și mai la îndemână. Vin curând cu o astfel de rețetă pe blog și o să pun linkul aici.

… la chipsuri sau pufuleți?

Aș renunța la ambele variante. Chipsuri mănânc foarte rar și pufuleți doar când le cumpăr și copiilor – o dată sau de două ori pe lună.

… la filme sau la seriale?

Aș renunța la Seriale. Poate zic asta și fiindcă nu m-a lovit încă nebunia Netflix :))

Aș păstra filmele, dar doar pe cele văzute la cinema sau în liniște la TV. În rest, mă lipsesc și de ele dacă am o carte bună.

… la vacanța la mare sau la vacanța la munte?

După ce m-am consultat cu domnișoara mea, căci ea este lângă mine acum, am decis că aș renunța la vacanța la mare.

La munte putem merge oricând și tot ne-am încărca cu energie și voie bună. Pe când dacă am merge la mare iarna, am face slalom printre stropi de gheață 🙂

Cam acestea au fost întrebările și răspunsurile mele.

Tu la ce ai renunța?

Intră și tu în horă și lasă-mi în comentarii alegerile tale. Alege la ce ai renunța:

  1. Laptop sau Telefon?
  2. Cărți sau TV?
  3. Pizza sau hamburger?
  4. Ciocolată sau fursecuri?
  5. Chipsuri sau pufuleți?
  6. Filme sau seriale?
  7. Vacanță la mare sau la munte?

Dau leapșa mai departe lui  Giarolo Brigi! Ca să îmi confirme încă o dată că suntem pe alocuri într-un asentiment! 😉

Ți se pare o leapșă interesantă sau ai văzut altele și mai și?

6 Comments on “La ce aș renunța? Leapșă interesantă”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.