Răspunsurile mele la leapșa ”Am întrebat 10 bloggeri români”

Mă bucur că am primit această provocare. O văd ca pe o pauză de la nebunia ce mă înconjoară în aceste zile. Așa că, iată răspunsurile mele la leapșa ”Am întrebat 10 bloggeri români”.

Dare vreau mai întâi să-i mulțumesc Mirelei că s-a gândit la mine pentru această leapșă. Pe ea o poți găsi pe blogul Unique by MM.

am întrebat 10 bloggeri romani

Răspunsurile mele la leapșa ”Am întrebat 10 bloggeri români”

1. Dacă ai putea alege un singur fel de mâncare pe care să îl mănânci pentru următoarea lună, care ar fi acela?

Sigur răspunsul ar fi fost diferit dacă venea întrebarea acum câteva luni. Însă acum, cred că m-aș descura foarte bine pentru o lună doar cu salate de legume. Nu credeam în veci că o să scriu așa ceva. :)))

2. Pleci într-o vacanță pe o insulă exotică și aproape pustie și poți lua cu tine un actor, un blogger/vlogger și un anteprenor (români sau străini). Pe cine iei?

La întrebarea asta am stat un pic să analizez combinația ce a ieșit. Și zău că nu m-ar afecta atât de tare situația dacă mi-ar fi acești oameni alături:

Actor: Claudiu Bleonț

Blogger/ Vlogger: Ana Morodan

Anteprenor: Ruxandra Babici

Am tras un pic firul când am pus la blogger/vlogger pe Ana Morodan, însă ea oricum se încadrează la mai multe categorii. Cu acești oameni sigur ar ieși ceva de scris în cărți și studiat de psihologi!

 Și nu voi veni să motivez alegerile mele sau să zic ce-mi place la cei aleși. Te las pe tine să îți imaginezi 😛

3. Spune-ne un vis la care visai în copilărie și s-a îndeplinit și unul care nu s-a îndeplinit.

Visam să fiu educatoare/învățătoare. Încă îmi dă târcoale aceste vis, dar în momentul în care deschid ochii realizez că nu ar fi cum visez eu să fie.

Visam să găsesc o cale să ajung la cât mai mulți oameni și să-i ajut cumva. Și cred că acest blog îmi oferă ocazia de a-mi pune în aplicare acest vis. Este un început mic și la care lucrez de aproape 5 ani, însă va veni și momentul în care voi reuși și mai mult prin intermediul blogului.

4. Primești un cadou foarte urât de la prietena cea mai bună/prietenul cel mai bun. Îi spui că e oribil sau te prefaci că-ți place?

Având în vedere că e vorba de prietena cea mai bună, ar trebui să fi știut ce și cum îmi place. Așa că, metaforic vorbind, i-aș da în cap cu acel cadou oribil :))) Păi nici nu are cum altfel. Nu mă ascund de nimeni, cu atât mai mult de prietena cea mai bună.

5. Este sfârșitul lumii. Ce carte ai pune în capsula timpului pentru a păstra o urmă a umanității/speranța în lume?

Grea întrebare. În utltima perioadă au fost mai multe cărți ce mi-au schimbat perspectiva și e greu de ales dintre ele….

Cea care a venit însă în momentul potrivit și ce aș citi-o mereu și mereu, este cea despre care am scris în acest articol – Poate o carte să îmi schimbe viața?

Când e vorba despre cărți, acestea sunt mai greu de digerat dacă nu sunt citite în momentul potrivit. Așa că, o carte poate nu e relevantă pentru tine acum, dar în alt moment da.

6. Dacă ai putea călători în timp să discuți cu tine, cea de la 18 ani, ce sfaturi ți-ai da? Nu mai multe de 3.
  1.  Mereu și mereu să ai încredere în instinctul tău.
  2.  Să nu îți amâni visurile.
  3.  E ok să greșești. Important e să mergi mai departe și să cauți să faci bine.
7. Ți se oferă șansa de a juca într-un film realizat după cartea ta preferată. Pe cine ai interpreta și de ce?

Chiar dacă am scris mai sus cartea ce mi-a schimbat perspectiva, acum, fiind vorba despre un film regizat după o carte, aș alege cartea Pacienta tăcută .

Și culmea, mi-ar plăcea să joc rolul Aliciei. Ar fi interesant să văd dacă aș reuși să aduc la viață trăirile la intensitatea celor descrise în carte. Mda, clar sunt pe arături.

8. Ce te motivează să scrii pe blog?

Deși am început aventura blogosferică din alte motive, acum scriu pentru că îmi place, pentru că știu că mă ajută și ajută.

Încerc să îmbin plăcutul cu utilul, doar că este mai mult plăcere de a scrie pe blog. Util ar fi dacă ar veni și mai multă apreciere de cealaltă parte. Apreciere ce se vede în feedback/colaborări. Nu pot fi ipocrită și să ascund faptul că îmi doresc și altceva, Că ar fi aiurea să zic că timpul meu petrecut cu întreținerea blogului nu valorează nimic 😛

Iar simt că scriu bazaconii și nu mă înțelegi pe deplin. Poate te ajută articolul acesta – Schimbare. Loc de muncă sau prieteni noi?

9. Primești un premiu în bani pe care ești convinsă că nu îl meriți. Cum reacționezi?

Nu îl accept!

Și dacă nu se poate refuza, atunci îl redirecționez în totalitate către o cauză bună.

Dacă am învățat ceva din toate cele trăite, este că toate au un motiv. Plus că niciodată nu voi accepta ceva ce nu mi se cuvine. Sunt genul de om ce nu poate dormi bine noaptea dacă nu simte că a făcut ceea ce trebuie.

10. Spune-ne ceva despre tine, ce nu ai spus public până acum.

Hmmm….

Este nevoie de mai mult de o leapșa pentru a veni cu public cu ceva ce am ținut doar pentru mine până acum. Nu e locul, nici momentul potrivit pentru confesiuni. Ceea ce am avut de zis despre mine, am zis mereu p-aici!


Rândul meu să provoc bloggeri la răspunsuri:

Loredana Manciu    Elena Santos  ◊  Alexa Stănescu 

 

Cum ți se par răspunsurile mele la leapșa ”Am întrebat 10 bloggeri români”?

Ai aflat ceva nou despre mine?

8 Comments on “Răspunsurile mele la leapșa ”Am întrebat 10 bloggeri români””

  1. Felicitări pentru răspunsuri!
    Mulțumesc pentru că ai acceptat, ești deschisă și sinceră (cine se aseamănă, se adună, nu? :))
    Te mai provoc si altă dată!
    Succes!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.