Curiozități despre Șoapte Urbane

Au trecut câțiva ani de când am aflat despre minunățiile create de doamna Ina Noileanu și încă mă surprinde mereu cu produsele create. Acum mi-am permis să caut câteva răspunsuri la ale mele curiozități despre Șoapte Urbane, așa că am trimis întrebările creatorului.

Pentru cine vrea să afle mai multe despre cine sau ce este vorba, vă invit pe pagina de FB Șoapte Urbane.

Eu am mai scris despre produsele dnei Ina și în alte articole dedicate ideilor de cadouri handmade:

Cel mai ”vechi” aranjament ce a ajuns la mine în mână (în 2018) este încă în stare foarte bună. Iar creativitatea cu care au fost meșterite aranjamentele au făcut ca ele să fie apreciate și de alte persoane din jurul meu. Vezi această postare cu feedback-ul unor oameni dragi mie.

Hai acum să vin cu acele curiozități despre Șoapte Urbane promise!

Curiozități despre Șoapte Urbane

Curiozități despre Șoapte Urbane

Eu am întrebat, dna Ina a răspuns. Am mai pus eu unele comentarii în paranteze… da’ nu ziceți nimănui 🙂

Eu: Care a fost cea mai mare provocare marca Șoapte Urbane?

Dna Ina: Fiecare zi este o provocare. De  fiecare dată, la început de an, scriu în linii mari ce îmi propun. În 2018 mi-am propus o expoziţie şi pot spune, cu multă mândrie, că a fost un eveniment deosebit.

Dacă stau bine să mă gândesc, cea mai mare provocare este de a fi  cea mai bună. Sună lipsit de modestie oare? (eu zic că nu)  De a crea noi serii şi de a descoperi cele mai inedite materiale organice pe care să le integrez în conceptul ecologic.

Eu: În medie, cam cât timp este necesar pentru pregătirea unui aranjament? (Teste, aprovizionare, lansare…)

Dna Ina: Cam 6 luni de zile durează procesul de creație. De ce? Pentru că testez foarte mult, observ comportamentul în timp şi abia apoi lansez o colectie. Aici trebuie să subliniez şi importanţa pe care o acord fotografiilor pe care le postez. (acesta este un aspect foarte important)

Eu: De ce denumirea de Șoapte Urbane?

Dna Ina: Şoapte este numele primului site creat de mine de la zero în 1998 (wow).

Acolo scriam şi aveam o pagina dedicată mărţisoarelor. Aşa că în momentul în care am lansat pagina de Facebook, primul cuvânt pe care l-am scris pe foaie a fost Șoapte.

Şoapte Urbane subliniază idea  de a aduce cât mai aproape de noi natura. (face o treabă foarte bună!)

Eu: Cea mai mare reușită… Cel mai mare eșec… În ceea ce privește Șoapte Urbane

Dna Ina: Cea mai mare reuşită? Găsirea unor  furnizori de calitate. Cel mai mare eşec? Să arunci 10 kg de muşchi dintr-un lot.

Eu: De unde va luați energia pentru a crea asemenea superbități?

Dna Ina: Dacă ar fi să raspund în glumă, ti-aş spune din cafea si o băutură acidulată. Trecând în modul serios pot să îți spun că am moştenit un tipar.

A fost odată ca niciodată, un suflet cu multă pasiune pentru frumos. Moștenise neastâmpărul mâinilor mamei, cu care deseori lucra la război, iuțeala mâinilor harnice o văzuse și la bunica care mereu seara lua furca la brâu și învârtea fusul ca pe un titirez. Dăm repede filă după filă și ajungem cu povestea în ziua de azi, zi în care neastâmpăratele degete încă lucrează. (superb)

Te-am convins să cauți Șoapte Urbane?

Cum ți se pare acest concept?

19 Comments on “Curiozități despre Șoapte Urbane”

  1. Wow, nu am vazut in viata mea asemenea aranjamente!! Mi se par absolut superbe , nu-mi dau seama cum poate crea cineva asemenea minunatii

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.