Prima comandă de pantofi de pe Zapas

Titlul sugerează că voi mai face comandă pe Zapas, nu?! Asta fiindcă prima comandă de pantofi de pe Zapas a fost o reușită. Atât pe partea de calitate, pe partea de preț, cât și pe partea de potriveală a mărimii.

Am fost atât de nerăbdătoare să ajungă produsele la mine, că am mers în întâmpinarea curierului.

Și apoi am stat în mașină la probat pantofi :)) Se vede în poza de mai jos!

pantofi de pe zapas

Hai că trec direct la treabă și îți arat mai pe îndelete produsele!

Prima comandă de pantofi de pe Zapas.ro

  • 1 pereche de Teniși roz
  • 1 pereche de Teniși colorați cu modele geometrice roz și platformă
  • 1 pereche de Pantofi negri slip on cu paiete
  • 1 pereche de Pantofi sport roz din material elastic
  • 1 pereche de Pantofi slip on lurex cu model geometric

Aș pune linkul pe fiecare produs în parte, dar mai bine intri pe categoria pantofi pentru femei și vezi ce se găsește pe gustul tău. Înainte de asta să îți măsori talpa piciorului și să te uiți la tabelul trecut la fiecare pantof, astfel încât să ți se potrivească fiecare.

tenisi roz pntofi cu platforma pantofi cu paiete pantofi sport roz espadrile geometrice

Cum sunt pantofii?

Sunt foarte comozi. Îmi place mult cum se simt în picioare și nu mi-au făcut bătături la prima purtare. Căci da, i-am purtat deja. Pe fiecare.

Mi-ar fi greu să aleg o pereche preferată.

Modelul geometric cu alb și albastru închis mi-au căzut cu tronc din prima și i-am purtat cel mai des. Merg aproape la orice ținută casual ce o port eu.

Și pantofii sport roz sunt foaaaaarte comozi. De când cu drumețiile mele prin natură, această pereche sigur mă va însoți pe timp însorit. Chiar e nevoie de picioare bine echipate pentru atâta plimbare.

Pantofii cu platformă i-am purtat prin oraș și m-au ajutat cu bălțile mici formate după ploaia măruntă. Bine, pe când am ajuns în altă zonă a orașului, unde era și iarbă și flori, partea textilă de deasupra s-a udat. Daaaaar, a rezistat culoarea și nici nu a cedat din cauza umezelii materialul. Menționez asta fiindcă am pățit în trecut și acest lucru.

Pantofii negrii cu paiete i-am avut ca rezervă atunci când am fost nașă de botez. Și mi-au fost de folos. Bine, am avut și tenișii roz cu mine. Și i-am folosit pe drumul spre casă când ne-am oprit la cumpărături.

Cam asta cred că se întâmplă când porți cu tine o cutie cu 5 perechi pantofi în mașină :))

zapas. ro este un site nou pe piață

Am intrat pe acesta la recomandarea unor prietene. Și mi-a plăcut ce am văzut, modelele simple și am avut încrederea că va fi bine. Atâta timp cât am fost atentă la mărimi și descrierile produsului, ce ar fi putut merge rău?!

Te invit și pe tine pe site, să vezi ce modele sunt. Poate poate găsești ceea ce căutai!

Cum ți se par modelele alese de mine?

Ai auzit de acest site de pantofi până acum?

15 Comments on “Prima comandă de pantofi de pe Zapas”

  1. Nu știam despre acest site, dar mă bucur că am aflat. Sunt tare drăgălașe perechile de încălțăminte pe care ți le-ai ales și este super dacă nu ți-au făcut răni la prima purtare. Am și eu problema asta… 🙁

    1. S-au potrivit numerele fiindca am masurat talpa piciorului si am fost atenta la detaliile puse la fiecare produs pe partea de marime.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.