Azi. Nu mâine. Nu Luni

Azi încep. Azi. Nu mâine. Azi dau reset!

Azi e vineri. Joi am primit planul primei luni în programul Reset. Știi, programul în care am fost acum ceva timp, despre care am scris în articolele acestea. Programul ce mi-a dat imboldul de a schimba ceva. Și încă e greu, dar de data aceasta am mers spre echipă cu o altă abordare.

Azi încep, chiar dacă ieri am primit instrumentele, chiar dacă nu am exact exact ingredientele care trebuie pentru preparate. Azi le voi procura pe cele lipsă, dar de azi încep. Mă repet cu asta, fiindcă vine weekendul și provocare va fi cu atât mai mare, și reușita mai dulce când voi fi văzut că pot.

Azi am început cu mișcare și exerciții de dimineață. Azi văd că pot mai bine decât ieri.

Altă abordare de azi

Exact cum le-am scris și celor din echipă, scopul meu este să am un stil alimentar mai sănătos, care în timp să aibă impact asupra formei mele fizice și a sănătății.

Doar că, de data aceasta am implicat toți membrii familiei!

Am primit un plan alimentar ce poate fi urmat atât de soț, cât și de copiii mei – băiatul 10 ani și fetița 6 ani. Am primit ghidul pentru mesele principale, ce îmi dădeau înainte mie peste cap tentativele de a găti eficient pentru familie.

Am ales să îi implic și pe ei, ca să nu lupt mereu singură împotriva mea. Și până la urmă am renunțat la luptă. Aceasta s-a transformat într-o călătorie alături de cei dragi.

 Azi. Nu mâine. Nu luni!

Aveam azi la mic dejun omletă cu salată de crudități și biscuiți integrali. Am făcut omletă dintr-un ou pentru mine, cuburi de avocado, brânză slabă și o felie mică de pâine prăjită. Azi asta am putut face. Dar merg la cumpărături. Să mă aprovizionez.

Puteam alege însă să altă cale. Să încep de Luni. Să profit de scuza perfectă, legată de lipsa ingredientelor exacte sau de faptul că vine weekendul. NOPE!

azi. nu maine. nu luni

Azi!

Ce mi-a lipsit până acum?

Implicarea totală a familiei și echipa potrivită ce să-mi fie sprijin pe partea schimbarea a stilului curent de viață!

RESET FOR GOOD

Intră și tu pe site. Familiarizează-te cu conceptul. Nu de alta, dar vor urma luni bune în care vei mai citi la mine despre program.

Iar codul ” Carmen10 ” te va ajuta să obții o reducere de 10% la oricare plan comandat, după ce descoperi că se poate cu acest program schimba ceva în viața ta!

Ce te-ar determina să schimbi perspectiva pe plan alimentar?

15 Comments on “Azi. Nu mâine. Nu Luni”

  1. Multe ma determina sa fac schimbari. Poate drastice. Ieri am avut tensiune 10 cu 7 si m-am simtit groaznic. In acest timp mama avea 8 cu 6, toata ziua. Nu stiam daca sa chem salvarea pentru ea sau pentru mine. Insa este clar ca si eu cedez. Dantura a inceout sa imi plesneasca precum floricelele. Am o ciuperca la picior de care ma chinui sa scap si posibil o infectie urinara. Dar nu am asigurare si nici timp si bani sa merg la privat pentru controale…

    1. Offff… nici nu stiu cum sa te motivez, cum sa te ajut. Stiu doar ca eu daca nu fac nimic pentru mine, ceilalti nu prea fac. Sunt obisnuiti ca eu sa le ofer si ei sa suga toata energia din mine … Asa ca, imi fac timp si pentru nevoile mele si ii las sa se descurce, fiindca ei pot!

      1. Uneori am impresia ca daca fac ceva pentru mine sunt extrem de egoista. Iar in jurul meu in viata reala nu am ce exemple sa dau.

    1. Multumesc mult pentru incurajare. Programul chiar este unul ce merita incercat, oferind un plan personalizat si suport pe parcursul provocarii : )

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.