Din Spania, cu dragoste Recenzie

Din Spania, cu dragoste Recenzie – un roman ce mi-a adus zâmbetul pe buze și pofta de citit la loc de cinste. Vorbesc de un roman, nu o capodoberă literară. Pentru că plăcerea de a citi are nevoie și de cărți plăcute, ușoare, ce să îți dea poftă și de alte cărți.

Că eu de exemplu după ce am terminat de citit cu chiu cu vai Alegerea Sofiei-William Styron (am scris aici despre ea) am zis că în grabă nu-mi mai trebuie cărți. Norocul meu a fost că lectura a făcut parte dintr-o provocare cu cărți. Prinde bine și astfel de imbold, de motivare și de susținere în lectură ”diversificată”.

Revenind la cartea de acum.

Din descrierea oficială a cărții îți dai seama că va fi o carte romantică. Și poți bănui unde, cum, de ce sau ce se va întâmpla:

Trei zile pentru a-ți convinge familia că ești într-adevăr îndrăgostită.

 

Catalina Martin are mare, mare nevoie de un partener pentru nunta surorii ei. Cu atât mai mult cu cât mica minciună despre iubitul ei american a scăpat de sub control.

 

Toți cunoscuții – inclusiv fostul ei prieten și logodnica acestuia – vor fi prezenți la eveniment, nerăbdători să-l cunoască pe misteriosul partener al Catalinei. Are doar patru săptămâni la dispoziție să găsească un tip care să-i accepte invitația și să fie dispus să zboare dincolo de Atlantic. Drumul de la New York până în Spania nu e deloc scurt, iar familia ei zgomotoasă și exuberantă nu va fi ușor de păcălit.

 

Chipeșul și arogantul Aaron Blackford, un coleg de-al Catalinei, se oferă s-o ajute. Ea preferă să-l refuze, fiindcă în viața ei nu a mai întâlnit un tip atât de nesuferit. Însă Catalina e disperată. Ziua nunții se apropie, iar Aaron pare să fie singura ei soluție. În plus, începe să-și dea seama că e posibil ca Aaron să nu fie atât de enervant precum lasă să se creadă.”

Din Spania, cu dragoste Recenzie

Dap, e un roman. O poveste romantică. Și poate ți-ai dat seama cum se va desfășura și termina cartea.

Și totuși, RECOMAND această carte spre lectură.

Cartea o poți comanda de aici. 

Cu atâta dezvoltare personală în jurul meu, această carte a fost o gură de aer proaspăt. Probabil de aceea am ținut de ea să o și termin din momentul în care am început să o citesc.

A mers decent lectura. Nu foarte ușor, dar nici complicat de urmărit sau de parcurs. Nu m-am plictisit nici un moment. Mai ales în partea în care ei ajung în Spania și încep momentele ușor picante. Acolo recunosc că am fost un pic surprinsă de turnura situației, dar surprinsă într-un mod plăcut.

Multe despre carte, poveste, personaje, nu am să-ți zic. Acțiunea începe direct și fără multe explicații ce uneori sunt în plus. Apoi totul se dezvăluie într-un ritm bine setat de autoare. Biiiig like.

Din Spania, cu dragoste Recenzie

Mi-am adus aminte!

Cartea și tot ceea ce am găsit în ea, seamănă izbitor cu acțiunea unui fim văzut recent. Aceași energie am găsit-o și urmărind filmul dar și citind cartea. Bine, prin carte mi-am făcut singură filmul poveștii : )). Iar filmul aduce acel impact vizual…

Ca să nu mai zic de acțiunile și situațiile asemănătoare, ce pornesc de la o relație aparent de ”dușmănie” între două personaje cu personalitate puternică și ce se ”dezpachetează” într-un mod alert și presărat cu momente puternice (aici mă refer la faptul că monotonia iese din ecuație).

Ăsta-i filmul.

Concluzie: RECOMAND cartea Din Spania cu dragoste.

6 Comments on “Din Spania, cu dragoste Recenzie”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.