Evenimentul care m-a pregătit pentru 2023

Au trecut câteva zile bune de când am participat la acest eveniment special și totuși scriu abia acum despre el. Acum s-au așezat toate gândurile mele de atunci. Deoarece a fost o surpriză plăcută ceea ce am trăit atunci și după cum bine știi despre mine, îmi ia un pic de timp să mă obișnuiesc cu binele : ) ) ) De ce este acesta evenimentul care m-a pregătit pentru 2023? Din mai multe motive.

 1. A fost și ultimul eveniment din 2022 la care am participat.
 2. A fost și evenimentul la care am participat în calitate de speaker.
 3. A fost și evenimentul unde am întâlnit femei extraordinare din Oradea.
 4. A fost și evenimentul unde am realizat că Ioana Orzan este o super femeie.
 5. Mai sunt câteva motive, dar le detaliez pe toate mai jos, ca să nu fac ditamai lista aici.

Evenimentul care m-a pregătit pentru 2023

Empowering Women – Soul Event

Acesta a fost titlul evenimentului. Organizat de Ioana Orzan și publicat în special pentru femeile faine din comunitatea strânsă în jurul Ioanei – Sunt mămică, știu ce fac by Ioana Orzan.

Evenimentul a avut loc la  Crama Millesime și a fost ceva ieșit din comun.

Știam lista de femei ce vor vorbi la acest eveniment.

 • Carmen Alexa – Subsemnata
 • Andrada Faina – Absolventă de Masterat în domeniul Relațiilor Economice Europene, cu următoarele studii opționale urmate: psihopedagogie, NLP (programare neurolingvistică), cursuri de psihologia copilului, public speaking, formator, seriile de cursuri marca Tony Robbins și cursuri de dezvoltare dedicate femeilor / fondatoare a comunității ”Parenting cu blândețe. Arta de a fi Femeie și Mamă”.
 • Corina Bandi – Terapeut, Scriitor și Specialist în Coaching
 • Delia Florian – Doctor în Sociologie, Consilier dezvoltare personală, Practician Theta Healing, Hipnoterapeut, Hipnoză de sugestie (Eriksoniană), Terapie prin regresie, 20 de ani experiență în consiliere și activitate didactică universitară
 • Monica Rotar – Medic și psiholog, Fondator al brandului ”Cutia cu mămăruțe”
 • Stef Simina – formator, evaluator, traducător și interpret de 15 ani, ghid autorizat, consultant și proiectant de programe educaționale, foarte pasionată de educația STEM
 • Alexandra Verzea – psiholog clinician, acreditat de Colegiul Psihologilor din România, psihoterapeut integrativ în formare, membru al Asociației de Cercetare, Consiliere și Psihoterapie Integrativă.
 • Lăcrimioara Mezei – psiholog și psihoterapeut de cuplu și familie, acreditat de Colegiul Psihologilor din România. Este și trainer cu acreditare internațională în Programul de Parenting „Circle of Security International” și coach.

Ar fi trebuit să am emoții, nu?! Cu așa femei profesioniste  în jurul meu zic și eu. Doar că la mine emoțiile s-au instalat după ce am vorbit, iar eu am fost prima ”la tablă„. Abia după au apărut emoțiile, când am realizat cu ce femei am stat eu la masă, cu ce femei am avut ocazia să mă întâlnesc, să stau de vorbă și să îmi găsesc loc la această ”masă”.

Evenimentul care m-a pregătit pentru 2023

Eu credeam că este un eveniment, special ce-i drept, dar se pare că Ioana ”m-a mințit”. Pentru mine a fost ditamai conferința. Sau îi mai pot zice și ”curs intensiv” de empowering women.

 

Bineințeles că îi mulțumesc Ioanei pentru invitație și pentru că s-a gândit că m-aș potrivi în acest tablou cu femei deosebite. Ține cont de faptul că eu cu Ioana m-am întâlnit de două ori înainte de  eveniment, dar acum ne pregătim de întâlniri mai dese. Atât cu evenimente speciale, dar și cu alte proiecte menite dezvoltării comunității de femei puternice din Oradea.

În cadrul evenimentului am vorbit despre mine, despre cine sunt și ce fac. Și a fost pentru prima dată când m-am descris și am fost mândră de faptul că fac atâtea. Aveam unele provocări în această direcție, descrise mai profund în acest material complex – Mulțumesc. (După acest material mi-a scris și Ioana că ar vrea să ne întâlnim, să povestim un pic. )

Am vorbit cu încredere și cu siguranță de sine. M-am simțit stăpână pe mine și pe ceea ce vreau să transmit. Am avut și noroc că am fost prima, că de le auzeam mai întâi pe femeile faine ce le aveam alături sigur începeam să mă îndoiesc de mine și prezența mea acolo. Și la un moment dat mi-a trecut acest gând prin minte. Și după ce l-am văzut și i-am acordat atenție am realizat că acela era locul ideal în care să mă aflu. Alături de femei cu experiență în domeniu, profesioniste, senine, ce inspiră pe oricine din jurul lor.

Cu ajutorul acestui eveniment mi-am văzut clar limitele. Și a fost o ușurare să le văd atât de clar, dar și să văd oamenii care pot continua ceea ce eu încep cu cei cu care intru în contact. Atât în marketing emoțional, cât și în consilierea în dezvoltare personală și antreprenorială am limite. Cunoștințele și instrumentele mele sunt limitate. Și este fucking awesome să le văd și să le accept.

De exemplu,

Eu fac consiliere dezvoltare personală cu un client, dar după mai multe ședințe ajung în impas când descopăr o situație mai profundă și mai complexă din trecutul său ce îmi depășește pregătirea profesională. Și atunci cu toată încrederea îi pot recomanda o întâlnire cu Delia Florian.

”Spune-mi cu cine umbli ca să-ți spun cine ești”

Proverbul are mai multe forme prin care circulă, dar eu îl țin minte din copilărie și pot zice că este unul destul de interesant de observat.

Și cum studiile de specialitate din diverse domenii asociate cu dezvoltarea personală acordă mediului în care crești ca și copil și mediul în care alegi să te ”învârți” ca adult o importanță considerabilă, aleg să mă înconjor de oameni valoroși – oameni care mă inspiră, oameni de la care am de învățat, oameni care și împărtășesc din experiența lor de viață.

Sunt singura responsabilă de starea mea de bine! – decizii, acțiuni, reacții.

Am pornit, inspirată de aceste femei extraordinare, cu gânduri mari pentru anul 2023. Pentru că pot, pentru că sunt capabilă, pentru că voi munci pentru realizarea acestor gânduri mari.

Te invit să urmărești grupul Ioanei și profilul acesteia – Ioana Orzan.

În fiecare lună va organiza evenimente speciale pentru femeile  faine din Oradea. 

 

Ce planuri ai pentru 2023?

Cât de importante crezi că sunt acest gen de evenimente?

 

P.S. Vinul și aperitivele savurate la eveniment au fost divine!

2 Comments on “Evenimentul care m-a pregătit pentru 2023”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.