Mama ei de scoala !!


Pe bune?!

Inca sunt un pic afectata de drumul spre scoala din aceasta dimineata, dar sper ca sa-mi treaca repede.

Baiatul e in clasa zero, si frecventeaza o scoala de langa casa. Destul de buna zic eu, este un liceu apreciat. Am oscilat destul de mult in privinta alegerii sccolii, intre liceu si scoala generala. Dar liceul a castigat.

Dar politica ” Scolarul intra singur in scoala, parintii la poarta” , imi da mari bataii de cap.

Chiar pe bune?!

Am fost instruiti de dna invatatoare inca din prima sedinta cu parinti, si ne-a comunicat aceasta politica, la fel si faptul ca doar in primele saptamani le da voie parintilor cu  copii in clasa zero , sa-i duca si sa-i aduca din fata clasei. Dar nici in halul acesta.

Revolta mea este indreptata catre conducere. De ce? Pentru ca nu manageriaza cum trebuie situatia. Evident ca-mi voi lasa copilul sa mearga singur de la poarta, dar cand avem de discutat cu invatatoare sau alte probleme scolare, ca naiba facem?!

Scoala este o institutie PUBLICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daca nu vrei sa intre persoane straine in ea, pune PAZA eficienta. Mi-e ciuda ca eu am restrictii , dar in pauze e plin de copii de liceu, si nu numai, care stau prin vecinatatea scolii, la o tigara. Pai ei cum au iesit ?! Si de ce li se permite?!

Cat despre intrare pe usa „profesorilor”, daca nu vrei sa intre nimeni pe acolo, pune acces restrictionat prin card. Care sa-l detina doar cadrele didactice. Asa rezolvi o problema si securizezi o iesire folosita si de chiulangii. Fonduri sigur au, pentru ca in clase se renoveaza, imbunatateste totul din ” fondurile ” parintilor.

Sunt multe de zis, multe lucruri care sigur vor fi auzite de conducere, in scris dar si prin vorbe , la sedintele care se fac cu parintii din comitetul de parintii ai fiecarei clase. Au de-a face cu un parinte care i-a atitudine!!

-clasa-pregatitoare-anul-scolar-2013-2014-cand-vor-putea-incepe-inscrierile-197784-465x390

11 gânduri despre “Mama ei de scoala !!

    • E o moda prin unitatile de invatamant. Si in gradinite, dupa primele 2-3 luni, cam stramba din nas daca-l duci pina in fata usii. Zice ca sa-l lasi sa mearga singur de langa dulap. Iarasi la scoala e mai grav , pentru ca zice ca nu lasa adulti, dar e plin dde agenti comerciali de la edituri, agenti de la aparate de cafea, sau apa de la dozator. Aia se pot plimba nestingheriti prin scoala, dupa ce termina pentru ce au venit. Si sunt mai pornita pe ei, fiindca e vorba de copii de clasa 0. Clasa 0 !! 🙂

      Apreciat de 1 persoană

    • Si eu sunt de acord, dar pentru asta sunt registre, invatatori si profesori care te pot recunoaste cand mergi cu copilul de clasa zero. Mai incolo da, dar cel putin in clasa zero sa-ti permita sa-i duci pina in clasa. Ca de adus ii aduce invatatoarea la poarta.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s