3 paşi pentru relaxare la domiciliu

Era impedios necesar să fac şi o astfel de recomandare, mai ales după gândurile exprimate anterior în articolul ” Mă duc în lume!” . 

Nu refuz niciodată o relaxare la domiciliu /acasă. Fără gânduri XXX. 😉 Şi vreau să vă asigur că aceste metode funcţionează, chiar  dacă pe termen scurt, dar funcţionează.

Mămicile au nevoie doar de o mică pauză pentru a-şi încărca bateriile. Iar acea mică pauză este considerată lux 😉

Aşa că, iată ce face subsemnata:

Pasul 1

Baie relaxantă.

Este cea mai apreciată metodă. Se întâmplă atât de rar, deoarece, atunci când e musai să foloseşti baia, vrei să termini cât mai repede. Pentru ca ai tăi copchii să nu demoleze casa sau să nu-şi scoată ochii. 😛

Aşadar, atunci când ai în plan să faci o baie relaxantă, eveniment care trebuie anuţat soţului cu minim o zi înainte, ai grijă să ai la îndemână o trusă cu produse relaxante.

Eu mi-am făcut aprovizionare cu geluri de duş de la Bottega Verde, parfumul lor fiind declanşator al momentelor relaxante ce va să vină.

Ultima comandă aducându-mi în atenţie gelul de dus cu extract de Vanilie Neagră. Care va fi mereu pe lista mea de cumpărături de la Bottega Verde. Nici gelul de dus cu extract de Iris Alb sau cel cu extract de Migdale nu sunt de lepădat, dar Vanilia Neagră a câştigat datorită parfumului care este pe placul meu.

Mai sunt şi alte produse care îţi pot spori gradul de relaxare(sare de baie, scrubul, manusi de exfoliere..). Dar pentru mine, acestea sunt suficiente.

relaxare la domiciliu

Pasul 2

Masaj relaxant

Da, sunt mândra posesoare a unui soţ care este zgârcit cu masajul dar insistent să i se facă (cât mai des posibil).

Aşă că, am luat problema în propriile mâini şi mi-am comandat un dispozitv de masaj electric.

Este şi anticelulitic, iar muschii mei au mare nevoie de un pic de relxare, detensionare, pentru a funcţiona în parametrii optimi.

Nu vreţi să ştiţi de câte ori m-au prins cârcei noaptea la picioare sau la spate, tocmai când mă întindeam mai bine!!!! Aparatul de masaj a ameliorat, dar nu îndepărtat problema 😛

Intraţi aici şi vedeţi ce aparate de masaj găsiţi pe gustul vostru.

Pasul 3

Carte, Muzică sau Film

Ori citesc o carte, ori ascult muzică (ceva ascultabil şi de cei mici, eventual şi dansabil), ori dau o fugă cu soţul la cinema 😛

Ceva trebuie gasit pentru a mă deconecta câteva momente de la toate grijile şi nebuniile vieţii.

O carte bună găsesc greu, dar aici am de unde alege.

Iar dacă nu apuc să dau o fugă la cinema, tot găsesc un dvd bun de cumpărat. Problema dvd-ului este că stă ceva vreme până apucă să ruleze în cinema-ul amenajat la mine acasă 😛

Cel mai important lucru pe care am uitat să-l adaug, este că nici una dintre aceste activităţi nu este urmată în aceeaşi de zi de cealaltă. Adică nu am cum să le fac toate trei în aceeaşi zi. Poate nici în aceeaşi săptămână.

Dar le fac şi funcţionează!

Voi cum vedeţi o relaxare la domiciliu?

23 Comments on “3 paşi pentru relaxare la domiciliu”

  1. La fel ca tine fac și eu. Doar de obicei mă opresc la baia de relaxare ca să îmbin utilul cu plăcutul 🙂 Nu mai apuc să citesc, eventual mă uit la un episod din serialele polițiste pe care le urmăresc la tv sau un clip de beauty pe youtube.

  2. Ma bucur ca reusesti sa te relaxezi. Avem nevoie si meritam! 🙂
    Eu zilele astea m-am uitat la filme si am de gand sa o fac cat mai des, caci este o activitate care imi place.

  3. Ma relaxez la un film, sa ma plimb putin fara sa fiu stresata ca fuge Copilul cine stie in ce directie si o baie relaxanta ma ajuta si pe mine

  4. Hehe imi place subiectul…sau tanjesc dupa relaxarea despre care spui si tu. Anul asta mi-am propus sa ma ocum mai mult de mine…Pfff, macar de-as reusi. Pana acum am reusit macar sa ma ocup de hidratarea pielii si cam asta este relaxarea dupa dus(trebuie sa mai lucrez si pentru o baie de-adevaratelea:)

  5. Ce metode frumoase ai ales pentru relaxare! De curând am făcut și eu o baie cu ultimele rămășite dintr-o bombă de baie Lush și se colorase apa tare frumos! Ce unghiuțe verzi aveai în poză. Parcă erai sirenă.
    Pe mine mă relaxează următoarele activități: băile, cititul, scrisul, organizarea, vizionarea de filme sau seriale, desenatul, fotografia.

  6. Cea mai buna relaxare pentru mine este o baie cu foarte multa spuma parfumata. Dupa o asemenea baie imi sare oboseala si parca atunci m-am trezit dintr-un somn bun.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.