Iar îmi modific bucătăria

Deşi, nu aş vrea neaparat să modific bucătăria, iar voi trece prin acest proces minunat. După ce am reuşit să aranjez cum mi-am dorit actuala bucătărie, acum iar trebuie modificată, fiindcă se va micşora. Şi îşi va schimba locaţia în apartamentul din dotare.

Trec de la o bucătărie de 6 metri pătraţi la una de 3,5 metri pătraţi. Mă mut cu bucătăria în balconul ce se va construi. Şi nu regret! Da, va fi o bucătărie mai mică, dar tot va fi pe placul meu.

Actuala bucătărie

Am pus poza doar cu „bancul de muncă”, fiindcă acesta va fi cel care se va muta în noua bucătărie. Masa şi frigiderul nu vor încăpea. Momentan locuim într-un apartament cu două camere, dar după renovare, acesta va deveni un apartament cu trei camere şi o bucătărie mică.

Norocul meu că am un soţ care mă suportă şi în acelaşi timp mă şi susţine. De aceea avem şi mobila roşie, că aşa mi-a plăcut mie. De aceea voi avea şi blatul de la bucătărie roşu şi din CUARŢ!

Dap, mi-a căşunat mie că voi avea acest tip de blat, mai ales după ce m-am documentat pe site-ul celor de la sideraquartz.com.

Şi după ce am găsit şi nuanţa de blat perfectă pentru bucătăria mea: GRANAT RED.

De ce Cuarţ?

Sunt câteva proprietăţi ale acestui material care merită menţionate înainte de a pune întrebarea de mai sus. Apoi veţi realiza că, de fapt, întrebarea este retorică 😛

Proprietăţile cuarţului care îl fac perfect pentru bucătăria mea:

  • Aproape indestructibil– dar nici nu aş menţiona acest aspect în faţa copiilor. Ca să nu le treacă prin cap să testeze această proprietate. Îi şi văd pe ai mei cu ciocanul deasupra blatului încercând să îmi demonstreze că greşesc.
  • Rezistent la apă şi sucuri naturale– parcă îi şi văd încercând să facă baltă pe blat. Da, chiar aşa creativi şi cu personalitate puternică sunt ai mei copii.
  • Rezistent la temperaturi înalte, la îngheţ şi dezgheţ
  • Este uşor de întreţinut şi este rezistent la produsele chimice din gospodărie

Aş mai adăuga că dă şi o notă mai modernă bucătăriei 😉

Vedeţi acest info-grafic de mai jos, poate este mai convingător.

Modific bucătăria pe placul meu

Probabil voi avea aceeaşi mobilă, fiindcă este ca nouă, îmi este dragă şi nu ar avea sens să dau banii pe alta.

Blatul pe care voi pregăti bunătăţi de preparate va fi vedeta noii mele bucătării.

Voi încerca să achiziţionez şi electrocasnice noi, cele care le am fiind deja aproape de pragul „pensionării”.

Este important ca eu să mă simt în largul meu, chiar dacă spaţiul nu va fi ca şi înainte. Sigur copiii nu vor mai putea alerga printre oale şi printre picioarele mele atunci când gătesc. Dar, deja sunt mari, nu ar mai încăpea şi acum participă la găteală. Aşa că, mergem înainte şi ne adaptăm noilor condiţii.

Încă aştept să termin cu Alegerile mele pentru un dormitor perfect!

Credeţi că o bucătărie mai mică poate face faţă nevoilor unei familii?

UPDATE: Așa a prins contur bucătăria din balcon- De ce am ales mobilier modular?

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.