Maratonul cumpărăturilor

Începe Maratonul Cumpărăturilor în Centrul Comercial Auchan Aushopping Oradea! Și nu doar în Oradea, ci și în toate centrele comerciale Auchan din țară.

Este un maraton fiindcă timp de 28 de zile clienții Aushopping Oradea sunt invitați să ia parte la o campanie inedită. În cadrul acesteia, fiecare 10 lei cheltuiți în magazinele partenere îi vor aduce mai aproape de zeci de premii senzaționale.

Și cum perioada august-septembrie este una ce se lasă cu multe cumpărături, maratonul cumpărăturilor este un nume mai mult decât sugestiv. Fie că ești părinte și te aprovizionezi pentru un nou an școlar, fie că ești gopsodină și te pregătești de iarnă cu ajutorul murăturilor și alte bunătăți, peioda aceasta este una mai încărcată ca lunile ce au trecut.

Eu am fost în vizită scurtă recent, căci am mai făcut o vizită și când căutam ținute de vară. Și uite ce am găsit:

aushopping oradea nou mobiup oradea coafor aushopping oradea buline maraton aushopping oradea magazin aushopping oradea

Ce credeți că am căutat să surprind în poze?

Mersul la cumpărături se schimbă!

El devine o bucurie cu ajutorul noii campanii derulate de Aushopping Oradea și centrele comerciale Auchan și Aushopping din țară.

În perioada 13 august – 9 septembrie 2018 pentru fiecare 10 lei cheltuiți în magazinele participante din centrul comercial, cumpărătorii vor primi o bulină specială. În această campanie nu participă hipermarchetul.

Aceasta este bulina care arată că magazinul face parte din campania ” Maratonul Cumpărăturilor” și care se va colecționa pe un talon special.

maratonul cumparaturilor bulina

Odată strânse 5 buline, talonul cu buline intră în concurs pentru a câștiga unul dintre cele 4 de coșuri de cumpărături, în valoare de 466 lei fiecare.

Taloanele vor fi depuse în urna aflată în centrul comercial. Magazinele participante sunt semnalizate cu însemnul campaniei.

“Știm că urmează o perioadă agitată pentru clienții noștri, mai ales în contextul începerii noului an școlar. Așa că ne-am dorit să transformăm această cursă anuală într-o bucurie. Într-un prilej de a veni în întâmpinarea nevoilor lor și a ne apropia ca și comunitate“, au declarat reprezentantii centrului.

Maratonul Cumpărăturilor

Pentru mai multe detalii, regulamentul complet al concursului și alte noutăți legate de această campanie vă invit să urmăriți pagina de Facebook a Centrului Comercial Aushopping Oradea.

Centrul Comercial Aushopping Oradea are drept scop animarea comunității în care activează și menirea de a fi un centru comercial sociabil. Centrul comercial este parte integrantă din viața oamenilor, inima comunității din care face parte. Centrul este locul care îi aduce împreună și îi ajută să creeze legături cu cei din jurul lor.

Cei ce cunosc zona în care este poziționat Centrul Comercial Aushopping Oradea, știu că acesta este unul tare căutat în această perioadă. Iar în weekend este mare nebunie.  Chiar este maratonul cumpărăturilor în acele zile. Acum este și în cursul săptămânii.

Voi de unde vă aprovizionați în această perioadă?

Cum vi se pare campania Maratonul Cumpărăturilor?

8 Comments on “Maratonul cumpărăturilor”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.