Lipolipase cremă anticelulitică și Clebolider cremă. Impresii

Sunt două creme diferite, dar primite de la aceeași sursă. De aceea sunt prezentate împreună. Lipolipase cremă anticelulitică și Clebolider crema pentru picioare grele, obosite și pentru varice, sunt două creme ce din start vreau să știi că le recomand oricui mă întreabă!

Le-am folosit pe o perioadă mai mare de timp, tocmai pentru a observa efectul lor mai bine. Să ai totuși în vedere că atunci când este vorba despre produse de îngrijire personală există șanse ca acestea să aibă alte efecte. În funcție de fiecare persoană, în funcție de frecvența utilizării, în funcție de perioada de timp folosită.

În cazul meu, au funcționat foarte bine. Mai ales Lipolipase cremă anticelulitică! Hai să vezi ce și cum!

Impresii Lipolipase cremă anticelulitică

Așa se prezintă crema.

lipolipase cremă anticelulitică

Este un produs util ca adjuvant în masaj cu scopul de a reduce grăsimea și imperfecțiunile tipice pentru celulită. Aplicatorul inovator cu bile de masaj realizează stimularea mecanică a pielii, asigurând astfel o distribuire mai bună a cremei și o creștere a eficienței produsului.

Cum se utilizează?

Se aplică în zonele vizate de 2-3 ori pe zi rotind aplicatorul și apăsând tubul, pentru o distribuire mai bună a cremei. Aplicatorul se închide prin rotirea laterală a acestuia pentru face masaj doar cu crema aplicată deja. Se masează până la absorbția completă a cremei. Aplicatorul cu bile se deschide sau se închide prin rotirea capătului acestuia.

Impresiile mele

Am folosit crema doar o singură dată pe zi, în prealabil masând zona cu ajutorul unui aparat de masaj. Și aplicam pe zona vizată, în acest caz fiind partea superioară a picioarelor (în zona coapselor).

Poze nu am, prea specială zona pentru a o surprinde în poze 🙂

Crema, dar mai ales aplicatorul cu bile, a fost intens folosită în timpul masajului. Am zis să profit la maxim de aplicator și am masat intens. Zona coapselor era inițial destul de fermă, acoperită de celulită 🙁 În gândul meu am zis că având acest aplicator și crema specifică, totul va fi bine…. spre bine.

După două zile au apărut primele două vânătăi. Câte una pe fiecare picior. Atât de intens masam eu zona. Dar a avut efectul așteptat. Căci după 7 zile deja zona era moale și gata pentru masaj mai special. Unul ce să redea fermitatea fără a avea grăsime+ celulită sub adăpost!

Crema o poți comanda de aici!

Am evitat să folosesc crema pe abdomen, deoarece acolo mai am de muncit. Zona fiind moale, prea moale, mi-ar trebui mai multe tuburi de cremă pentru a vedea o schimbare. Așa că, momentan mă concentrez pe coapse cu crema.

Impresii Clebolider cremă

Așa se prezintă crema.

Impresii Clebolider cremă

Clebolider este un produs dermatocosmetic  bazat pe extractele vegetale ce contribuie ca adjuvant pentru masaj, cu scopul de a diminua senzația de greutate la nivelul membrelor inferioare. Clebolider nu conține alcool, nu pătează și nu are efecte criogenice.

Impresiile mele despre produs

Masajul local cu această cremă este un moment de relaxare. A fost utilă crema și atunci când am avut crampe la picior, masajul fiind unul ce a făcut ca intensitatea și durata crampelor să fie mult mai mică.  Senzația de oboseală a picioarelor s-a diminuat după aplicarea cremei.

Despre cremă am citit că ar fi utilă și în combaterea varicelor. Acest aspect nu am avut cum să îl probez, așa că nu pot veni cu impresii pe această parte.

Crema se poate cumpăra de aici.

Pentru a fi sinceră până la capăt, cred că senzațiile de oboseală și greutate a membrelor inferioare dispar cam după orice masaj cu orice cremă aplicată pe zonele vizate…. nu?! Chimia Frumuseţii este plină cu de toate!

Tu ce părere ai despre aceste produse? Le-ai încerca?

15 Comments on “Lipolipase cremă anticelulitică și Clebolider cremă. Impresii”

  1. Crema anticelulitică am descoperit-o de curând pe cea de la Ladys cu cafea și ceai verde, ma masez de 2 ori pe zi, fesele fiind zona testata, îmi place ca lasă o piele foarte fina și se absoarbe repede în piele.. La vara va spun și dacă se vad ceva diferențe

  2. Clebolider i l-as lua mamei pentru ca stiu ca si ea se misca mult, iar pentru durerea si greutatea picioarelor, cred ca ar fi buna. Multu pentru recomandare! ^_^

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.