Mic dejun în pat sau gustare surpriză?

Cam acestea sunt opțiunile dacă mă gândesc să îmi surprind soțul cu o ”masă” romantică. Mic dejun în pat sau gustare surpriză ce să i-o duc la muncă.

În această pornire romantică am avut doi parteneri: SanoVita și Answear.ro.

Și da, aș fi putut alege să pregătesc o cină romantică, cu tot soiul de preparate care mai de care mai speciale. Căci cu produse ca pe site-ul SanoVita nu am scuza ”nu găsesc ceea ce caut”.

Și da, aș fi putut alege o ținută mai altfel de pe site-ul answear.ro care să completeze cina romantică. (mi s-a sugerat pe instagram că ar merge și fără ținută la așa cină).

Am ales însă ceva simplu. E bine și simplu. Și relația cu soțul este simplă. Crezi că e prea puțin?! Ai fi surprinsă să afli că este suficient și așa. Deoarece de la simplu se poate merge cu ușurință la complex. Invers e mai greu.

Să mai menționez faptul că este mai mare provocare atunci când sunt copii în ecuația inițiativei romantice?!

Merg pe ideea ”keep it simple”, am căutat să și îmbinăm gusturile noastre. Căci, ce crezi?! Într-o astfel de inițitivă romantică sunt implicați 2 oameni. Așa că e nevoie de 2 gusturi de acoperit. Eu cu pofte de dulce, el cu pofte de sărat. Eu cu ideea de a face ceva rapid și gustos, el cu ideile de bine gătit și tradițional.

Crezi că i-a plăcut ideea mea?

Savurat mic dejun în pat sau gustare surpriză la muncă

Aș fi vrut să stăm în pat și să savurăm ambele opțiuni. Budinca de chia cu cocos și merișoare o făcusem de seara. Iar rondelele de grâu cu pateu din bob cu ardei și tarhon am pregătiti de dimineață. Și acolo au rămas.

Și-a făcut cafeluța, s-a îmbrăcat, am schimbat două vorbe, a salutat copiii și dus a fost la muncă. Eu cu toate cele am rămas pe tavă.

Varianta de mic dejun în pat a căzut. Eu am savurat budinca de chia și am copt următoarea variantă.

Am pus la pachet gustarea sărată cu rondele din grâu, pateu din bob, roșii, ardei și o sticlă de bere cu ghimbir ce ne place amândurora.  Ocazie cu care am testat și noul rucsac de pe answear.

Uimită am fost că au încăput toate cele, pe lângă ce minuni mai aveam eu în rucsac. La un moment dat mă gândeam să schimb și să le pun pe toate în poșeta Medicine, ce îmi place la nebunie. Dar caut eu altcândva ocazia de a o purta și pe aceasta.

Cam așa începusem eu să pregătesc ingredientele pentru micul dejun în pat!

⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓

preparate cu Sanovita gustari sarate de post de la Sanovita

Și aici deja a intrat rucsacul în ecuație!

Mic dejun în pat sau gustare surpriză pentru partener

După ce am pus tot în rucsac, am savurat în tihnă cafeluța și am aștepta să se facă măcar ora 10.

Ca să pot merge la el la muncă cu gustarea surpriză. Nu este genul care să mănânce de dimineață.

În clip vezi mai bine cum au încăput toate în rucsac!

⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓

Cum crezi că a reacționat?

Ca în filmele animate, făcând ochii cât cepele și amuțind. Dar apoi zâmbetul l-a trădat. S-a bucurat și a apreciat prezența și gestul. Pauza de gustare a fost bineprimită, noi ne-am reconectat și ne-am încărcat cu voie bună pentru restul zilei.

Da, este frumos când ai parte de o cină romantică. D-aia ca-n filme. Dar este la fel de frumos când stai pe acoperișul unei case, savurând rondele cu pateu și împărțind o sticlă de bere cu omul drag ție. Este un sentiment de nedescris!

Tu ce ai alege: mic dejun în pat sau gustare surpriză?

Care din cele două variante de preparate le-ai încerca?

P.S.

Rețeta de budincă de chia este asemănătoare cu cea prezentată aici – Budincă de chia și cocos. Să pun rețeta pentru varianta nouă?

36 Comments on “Mic dejun în pat sau gustare surpriză?”

  1. Și noi folosim aceste produse pentru că sunt sanatoase ,cu atât mai mult cu cât avem probleme cu glicemia .
    Mulțumim pentru recomandări

    1. Am facut budinca de chia. Ce are nevoie de seminte de chia, lapte de cocos si alte ingrediente ce sunt dupa gust. La 75 de gr de seminte de chia, se pune 150 ml de lapte de cocos si se lasa minim 4 ore sa se umfle. Apoi se adauga dupa preferinte.

  2. Vreau sa cumpar berea cu ghimbir pentru tatal meu, cred ca i-ar placea.
    Pentru sot as opta pentru un mic dejun delicios in pat.

  3. Micul dejun in pat la mine a eșuat deoarece el nu mănâncă dimineața!O sa incerc a doua varianta care e mai greu deoarece muncește departe de unde stam..Dar o mica surpriza să vadă în geantă cred că l-ar surprinde!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.