Tratament blând cu Biosept capsule

Tratament blând pentru afecțiuni virale ușoare am găsit eu în aceste capsule de la Biosept Fares. Potrivite atât pentru mine, cât și pentru băiatul meu de 10 ani.

Fiind un produs Antiviral 100% Natural datorită combinației de ingrediente ce o are în compoziție, acesta acționează cu blândețe asupra afecțiunilor ușoare, manifestate sub formă de tuse, nas înfundat, gâr iritat și/sau febră moderată.

Hai că la băiat aș putea înțelege răcelile ce îl prind. Căci frecventarea colectivității (când merge la școală) și faptul că organismul lui este în dezvoltare și reacționează în fel și chip la factorii din jur, fac mai de înțeles răcelile destul de dese. Plus că are o imunitate ce are nevoie constantă de ajutor.

Însă la mine este cu totul altceva. Atunci când încep curățenia săptămânală, ce se lasă cu multe haine spălate, aspirat covoare, șters mobilă, împăturat de haine și multe alte acțiuni, organismul meu obosește. Și transpir, ceea ce este normal. Ceea ce îmi dă bătai de cap este faptul că transpir la ceafă, în zona părului prins. Și de acolo mă prind de obicei simptomele ce mă trimit acum la Biosept capsule.

De ce Biosept capsule?

Pentru că Biosept capsule de la  Fares au în compozție doar plante medicinale:

  • Frunze de măslin (Oleae folium) 140 mg
  • Lichen de piatră (Lichen Islandicus)
  • muguri de plop (Populi gemma)
  • extract uscat de scoarțăde salcie (Salicis cortex) standardizat în min. 15% salicină
  • cuișoare (Caryophylli  flos)

O cutie conține 30 de capsule și în funcție de cine beneficiază de acest tratament blând – copiii între 6-12 ani se recomandă 1 capsulă de 2 ori pe zi/ copiii peste 12 ani și adulții se recomandă 1 capsulă de 3 ori pe zi -o cutie ajunge pentru minim 10 zile de tratament. Timp în care acestea ameliorează simptomele apărute. În caz contrar se recomandă consultarea medicului specialist.

Cum se comunică și pe cutie și prospect, acesta este un supliment alimentar și nu poate înlocui o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. Aceste capsule completează ceea ce noi avem deja clădit pe interior.

capsule biosept de la fares capsule naturale de la fares

Beneficiile ingredientelor din capsulele Biosept

Frunzele de măslin sunt confirmate științific că au efect de reducere  a numărului microorganismelor potențial patogene și cresc imunitatea prin stimularea directă a producției de fagocite.

Scoarța de salcie albă are un efect de reducere a temperaturii corpului prin transpirație.

Lichenul de piatră este foarte util pentru a calma iritațiile membranelor mucoase ale tractului respirator, ajutând la calmarea zonei și înlăturarea disconfortului.

Mugurii de plop conțin derivați ai saligenolului care îi conferă proprietăți sudorifice, de reducere a temperaturii corpului.

Cuișoarele sunt utilizate pentru conținutul de ulei esențial care are proprietăți de reducere a numărului microorganismelor potențial patogene.

Mno acum îmagineză-ți puterea acestor ingrediente combinate în capsulele Biosept și vei înțelege de ce le folosesc și eu și băiatul și de ce le recomand 🙂

Tratament blând cu Biosept capsule

Tratament blând cu Biosept capsule

Aleg oricând un tratament ce să poată să facă treabă bună pe partea de simptome dar și pe partea de protejare a ceea ce am deja în organism.

Căci nu puține sunt acele tratamente ce tratează simptome, dar fac și ravagii în interior pe alte organe.

Iar la Fares am găsit mereu tratamente blânde, 100% naturale, ce ne-au ajutat.

În anul 1929 Andrei Farago a pus bazele  „Digitalis, Prima Companie Română pentru cultivarea plantelor medicinale Orăştie”, cunoscută azi sub denumirea de Fares, iar de atunci pasiunea pentru puterea de vindecare a plantelor a continuat să se dezvolte. De aceea azi găsesc sigur remedii naturale ce restabilesc funcțiile organismului în gama de produse Fares.

Te invit să vizualizezi și informațiile prezentate video de la Fares aici.

Partea bună este că acum pot alege capsule pentru băiat și este mai împăcat cu ele decât a fost cu siropul. Și este și mai rapid de administrat. Capsula fiind moale și ușor de înghițit.

Eu sunt și mai mulțumită de aceste capsule. Și-au făcut repede efectul și mi-au redat starea de bine necesară în aceste zile grele. Să mă pot ocupa de copii cum trebuie și în formă cât mai bună!

Tu ai încercat aceste capsule de la Biosept?

23 Comments on “Tratament blând cu Biosept capsule”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.