CopilăriaPeAsfalt continuă și cu renovarea unui parc întreg

Când Alina Ierugan mi-a zis că are un vis ce implică renovarea unui parc întreg am zâmbit. Poate acum un an nici nu aș mai fi stat de vorbă cu ea și aș fi zis că visează cu ochii deschiși.

Dar acum, sunt alături de ea și de toți cei ce cred în acest nou proiect. Pentru că știu că putem schimba ceva împreună!

Acum un an am văzut ce poate face puterea unei comunități. Pornind de la dorința Alinei Ierugan de a  adăuga culoare pe asfaltul din parcurile orădene s-a ajuns departe. Despre acest subiect am scris mai multe în articolul – Copilăria pe asfalt. Un proiect de suflet al Alinei Ierugan.

Visul continuă și crește!

Uite ce scrie Alina pe profilul ei de Facebook:

”Proiectul #CopilăriaPeAsfalt va continua mereu atâta timp cât noi oamenii ne vom uni pentru a oferi copiilor noștri un mediu corespunzător pentru educație și creștere.

Am descoperit că există o parte bună în fiecare om, în fiecare situație, în fiecare zi, în fiecare viață! Cu cât caut mai mult binele, cu atât descopăr că binele există.

Binele stă în fiecare din noi! Eu văd binele prin a schimba viața copiilor noștri pentru a trăi într-o lume mai civilizată.”

Următorul proiect

#ParculBălcescuDarulSchimbării

#parculbălcescudarulschimbării

Acest proiect presupune:

  • modernizarea parcului Bălcescu din Oradea prin idei creative, educaționale și civilizate
  • modernizarea castelului aflat în incinta parcului

Ca umare a acestor modernizări, parcul va deveni un loc de întâlnire, de joacă, de socializare ce va lega oamenii cu același gânduri și idei de viață.

Se vor putea ține serate de teatru pentru copii, se pot organiza concursuri de talente, cinema în aer liber, se vor putea crea jocuri interactive, bank show-uri, prezentări de modă, concursuri sportive și alte sute de activități pe timp de vară, menite să inspire educație prin distracție și timp de calitate petrecut în familie.

Alina a început!

Nu uita niciodată că există doar două categorii de oameni pe acestă lume- realiștii și visătorii. Realiștii știu încotro se îndreaptă . Visătorii au fost deja acolo.” – Robert Orben.

Alina a fost deja acolo și știe cel mai bine cum arată parcul în viziunea ei. Dacă avem încredere în ea și ne unim ca  și pentru proiectul Copilăria pe asfalt, putem crea schimbarea în bine căutată.

Ea a început să picteze platoul din parc și oricât și-ar dori să poată susține financiar o lucrare așa mare, ea nu poate sigură! Dar împreună suntem mai puternici și vom reuși să facem din acest parc un fel de Arca lui Noe!

Cine își dorește să participe, cu zeciuiala lui, cu absolut cât poate – și 1 leu face minuni- am să las contul în care puteți dona bani pentru acest proiect !

Zeciuiala= 10% din timpul tău  sau 10% din talentul tău sau 10% din tezaurul tău.

Orice alegi ești bine venit în acest proiect unde oamenii devin UNUL.

Cod IBAN: RO37 CECE C001 9463 2245 1311

Titular: Ierugan Alina Cristiana

Mesajul Alinei:

”Eu am să mă responsabilizez și am să vă țin la curent cu toți pașii! Cine are întrebări, poate să îmi scrie în privat și pot să ofer și mai multe detalii. A Începuuuutttt, totul va prinde viața încet!

Mii de mulțumiri oamenilor minunați care gestionează restaurantul din parc și fac minuni cu întreținerea parcului din banii proprii. Mi-e dat să întâlnesc numai oameni cu suflet mare, oameni care mi se alătura instant în nebunia mea de a schimba lumea!

Pentru toți copiii din lume care merită ceva mai bun, mulțumesc pentru că puritatea voastră este benzină pentru mine.

Hai să le lăsam ceva în urma noastră!
Hai să le dăruim cele mai importante lucruri: să le creștem aripi și să le dăruim rădăcini.”

Cine ni se alătură în renovarea unui parc întreg?

Acest vis nu are granițe!

8 Comments on “CopilăriaPeAsfalt continuă și cu renovarea unui parc întreg”

  1. Oh! Ce proiect ambitios! Daca toti s-ar unii sa realizeze cate un mic proiect, in fiecare an am vedea mari realizari !

    1. Da da! Puterea lui IMPREUNA este mare. Cand te gandesti ca a fost nevoie de ambitia unui om cu visuri marete pentru a porni aceasta schimbare realizezi de fapt ca poti schimba cu adevart ceva… doar sa vrei!

    1. Wow, ce inițiativa drăguță. M-aș bucura sa fie și în București la fel. Din păcate aici se renovează de ochii lumii și dacă te apuci sa faci ceva, în maxim 2 zile e stricat de „copii educați”.

      1. Am „invatat” de la Alina ca mereu binele va fi vazut altfel daca nu renunti la primul hop. Schimbarea vine din noi si din modul nostru de gandire si de raportare la ceea ce putem face noi. Fara a avea pretentii la cei din jur si fara a astepta recompensa sau multumire. Rezultatele sunt uimitoare!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.