Pauza prin mișcare. Invitație la mișcare

Am reușit! După ce am scris despre #pauzaprinmiscare și după o sesiune intensă de mișcare în aer liber, am avut o idee puternică legată de ceea ce doream să fac. O invitație la mișcare, la alergare, lansată și implementată în aceeași săptămână!

Ardea dorința de a pune în aplicare ideea, așa că după o zi de frământări, am scris textul evenimentului și l-am trimis mai departe. Luni dimineața am trimis mail-urile către sponsori și luni seara deja aveam răspunsuri pozitive de la toți. Așa că, marți am creat evenimentul ce a avut loc vinerea :)))

Mda, poate zici că-s oleacă cucu. Te cred și te aprob. Dar am unele momente în care simt că e musai musai atunci să se întâmple ceea ce am în minte. Și acest eveniment a fost unul din acele momente!

De citit și articolele:

De vizionat și clipul de la finalul articolului : )

Scopul evenimentului

Mi-am dorit să pornesc. Să fac primul pas care să cimenteze schimbarea mea.

Să ies, să fiu văzută, să adun oameni, să plantez idei, să tentez.

Să arat că se poate face mișcare și dacă ai extra kilograme. Și că această mișcare în aer liber, pe lângă toate argumentele scrise în aticolul menționat mai sus, poate să creeze ceva neașteptat- conectarea la alți oameni!

Mi-am dorit să îmi testez limitele și capacitatea de organizare și prezentare a unei astfel de inițiative. Nu sunt sigură că este ceva ce aș fi putut face diferit, deși sunt multe metode prin care aș fi putu face mai multă reclamă. Doar gândul evenimentului mă bucura și faptul că voi face mișcare, așa că am lăsat lucruril să curgă destul de lin. Fără presiunea legată de număr de participanți sau timp scos la alergat.

Ce am avut eu de câștigat din această invitație la mișcare?

Nimic financiar, nimic în produse. Am făcut ca și cum aș face eu pentru mine.

Și am câștigat oameni faini, momente faine, sănătate ce vine la pachet cu mișcarea în aer liber. Ce să vreau mai mult de la o idee implementată de pe o zi pe alta?!

Invitație la mișcare. Invitație la alergare

Invitația a fost publică. Evenimentul este postat aici!

Și ne-am adunat vineri, în jurul orei 19:00 în parcul Brătianu din Oradea. Am fost inițial 6 oameni înscriși la alergare, dar o persoană nu a mai ajuns. Și la final au ajuns doar 4 oameni, căci o persoană a renunțat pe parcurs și nu am apucat să văd ce și cum.

Zici că am fost puțini?!

Eu am fost bucuroasă că nu am alergat singură.

Apoi am fost bucuroasă că au venit oameni care nu îi vedeam ca fiind interesați de activitatea mea ca blogger.

Apoi am fost bucuroasă că am reușit cu toții să facem o sesiune intensă de alergare.

Iar acum sunt bucuroasă fiindcă oamenii care au fost, mai vor să organizez astfel de ieșire și oamenii care ne-au văzut și-au manifestat interesul spre o nouă întâlnire. Așa că, ce să crezi, mai fac curând o ieșire de acest gen. Mai organizat, mai deschis, mai anunțat din timp, mai cu scop și mai special.

În clipul de mai jos vei vedea cine a participat, care au fost impresiile la cald, ce timp am scos și concluziile de după eveniment!

invitatie la miscare oradea

Le mulțumesc sponsorilor!

Sana Bandaje

Qplaster

Touch Antibacterial

Nazzuro Aqua

Asevi

Ciserom

Clipul promis!

Tu în ce condiții ai accepta o invitație la mișcare?

Cum ți s-a părut evenimentul organizat de mine?

P.S.

Știu că mereu este loc de mai bine, așa că m-ar ajuta enorm dacă ai avea vreun sfat pentru mine legat de organizarea unui astfel de eveniment!

7 Comments on “Pauza prin mișcare. Invitație la mișcare”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.