E ușor să alegi un cadou când schimbi perspectiva

Sunt puține acele cadouri ce te pot duce la sigur și aduc apreciere sinceră, mai ales când cunoști foarte puțin din preferințele celui vizat. Cine zice că e ușor să alegi un cadou n-a primit feedback sincer : )))

Eu m-am gândit la aceste aspecte atunci când îmi completam lista de dorințe pentru luna iubirii ce ține din februarie până-n noiembrie la mine, de pe un site echipat pentru astfel de dorințe. Ți-l zic mai jos. Până atunci, vreau să îți zic că al meu soț a fost încântat de perspectivă. Și el mă cunoaște de 14 ani, și tot mă întreabă ce să-mi cumpere cadou. Mai trebuie să zic cum e când avem aniversări?!

Dacă schimbi și tu perspectiva când alegi un cadou sigur vei schimba presiunea. Mai ales dacă:

  • nu cunoști mărimea purtată de cel vizat – atât la haine, cât și la pantofi. Iar pe online e și mai cu dichis să faci returi în caz de mărime greșită;
  • nu cunoști culoarea preferată;
  • nu știi ce arome îi place – în caz că te gândeai la un parfum;
  • nu știi ce flori îi place – asta dacă îi plac florile;
  • nu știi ce stil de carte îi place- asta dacă citește cărți.

Ai prins ideea, nu?!

E ușor să alegi un cadou, dar și mai important, vrei să alegi un cadou ce să primească apreciere sinceră sau vrei doar să bifezi gestul obligatoriu!?

Vezi ce am scris și aici despre cadourile pentru copii – Cu ce mergi la ziua de naștere a unui copil: cadou sau bani?

Cadoul

Ține cont că sunt sub influența acestor superbități și că încerc să fiu cât se poate de obiectivă. Dar, zău că o geantă/poșetă mereu va aduce zâmbet sau sprânceană ridicată.

Amu’ eu mă refer la modul general, căci un mic research pe social media pe profilul celui vizat de cadou, te poate salva. Îți poate da indicii. Chiar așa, câți fac research înainte de a oferi un cadou? Eu tocmai ce am primit set de cărți de la două prietene dragi și mă bucur mult că au fost atente la activitatea mea din oline. Se vede treaba că acum trebuie să o dau pe postări cu genți : )

Site-ul vedetă: wevelvet.ro

Anul trecut mi-am făcut singură cadou o geantă din a lor colecție – Geantă am vrut, geantă am

Anul acesta e de vină geanta aceasta- Geantă roșie piele eco Odette

Culmea că face parte și din colecția office. Și se potrivește numai bine cu avântul meu către o schimbare în ceea ce privește biroul de acasă. Am scris pe pagina de FB ce pui îmi puiază mintea. ”Mi-aș pregăti ținuta de ”birou” și mi-aș pregăti camera. Mi-aș anunța copiii că merg la muncă, m-aș îmbrăca, aș ieși din casă, ca după 5 minute să intru direct cu work mood la purtător. Sigur i-aș băga în ceață pe copii și m-ar pârî colegilor prezenți la ore.

Am mai văzut și o geantă nude piele eco Funya ce s-a strecurat pe lista mea.

Asta și fiindcă produsele de pe site au parte de o atenție sporită la detalii, la imagine, la calitate. Având și opțiunea de a alege o cutie cadou ce să se asorteze cu mărimea genții alese, cum să dai greș cu așa cadou!?

E ușor să alegi un cadou când schimbi perspectiva

Genul acesta de cadou se potrivește oricărei femei. Nu există nu-mi place sau nu am nevoie. Femeia şi valiza de oraş te va lămuri de ce zic asta.

Îți recomand însă variantele mai ”cuminți” în cazul în care nu cunoști bine persoana ce va primi cadoul. Modele  și printuri simple de genți, culori nude sau negru – care merge la orice. Căci pe site vei găsi și snake print dacă asta vei căuta.

E ușor să alegi un cadou și dacă…

  • îl oferi cu drag, fără a avea așteptări nerealiste;
  • îl vei achiziționa fără să faci sacrificii – nimeni nu are grijă de tine dacă tu nu ai;
  • te gândești la ce îi va aduce bucurie celui vizat și nu ce ți-ar plăcea doar ție – uneori mai pățesc să cumpăr două produse de același fel, doar fiindcă îmi place și mie, dar știu că i-ar fi pe plac și celui căruia i l-aș oferi;
  • ai companie la sesiunea de cumpărături – două minți sunt mai bune ca una, nu?! (în cele mai multe cazuri)

Ce părere ai despre acest subiect?

Cum alegi un cadou pentru cineva a cărui afinități nu le cunoști?

Crezi că ar merge o geantă?

7 Comments on “E ușor să alegi un cadou când schimbi perspectiva”

  1. As alege o geanta. O geanta e intotdeauna bine venita. Niciodata parca nu sunt destule. M-as inspira din ceea ce am vazut ca poarta persoana respectiva si as incerca sa gasesc ceva asemanator, in acelasi stil si in culorile preferate de persoana respectiva. Daca nu, as merge pe ceva clasic. Cred ca asa sigur nu dau gres.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.