Oferă un cadou sportiv

Știi că recomandările nu sunt adresate doar persoanelor care fac sport, nu?! Oferă un cadou sportiv și bucură-te împreună cu cel cadorisit de o activitate ce să pună la treabă cadoul.

Contextul chiar face diferența. Chiar și recomandările subtile pot fi interpretate și nu mereu e cazul de așa ceva. Dacă îți ofer un echipament sport sau accesorii pentru a face sport acasă, nu înseamnă că te consider într-un anume fel. Eu îți ofer ceva ce știu că îți va aduce beneficii și îți va aduce plăcere.

Da, poate zici că sportul nu îți aduce neaparat plăcere. Că trebuie să depui efort. Că trebuie să-ți faci timp pentru mișcare. Că apoi trebuie să faci duș. Și la final ești rupt. ÎNSĂ, pe termen mediu și lung, tot efortul depus la început se va transforma în plăcere și în recunoștință către obiceiurile sănătoase create în timp.

Acum, că tot se apropie perioada sărbătorilor, când grija cadourilor avansează pe lista de priorități, oferă un cadou sportiv cuiva drag și arată-i că-ți dorești ce-i mai bun pentru el.

#DecathlonRomânia a crea o categorie de produse special pentru această ocazie. Le găsești PE TOATE aici!

Sunt 2687 de produse din care să alegi : ) ) Și dacă te sperie oferta atât de mare (eu uneori mă simt copleșită când văd că am mii de opțiuni), uite 5 produse cu care nu vei da greș și tipul de persoană căruia cred eu că i se potrivește.

Oferă un cadou sportiv

Pentru persoana Super Activă

Suprinde-o cu o Placă snowboard pârtie & Freeride Bullwhip 700 Dreamscape Adulţi.

O persoană super activă sigur a încercat și chiar practică activități ușoare zilnice. Alergat, Plimbări cu bicicleta, Înot etc. Așa că ar avea nevoie de ceva extra. Ceva care să-i acopere nevoia constantă de mișcare, de adrenalină. Iar cu snowboard nu ai cum să dai greș. Mai ales că iarna ne bate la ușă și pârtiile vor fi curând pregătite de distracție.

 Pentru persoana căruia îi plac surprizele

Cât de mare să fie supriza când îi oferi o Jachetă Impermeabilă Navigație Sailing 300, ce are în buzunarul din interior, planul unei călătorii pe mare?!

CLAR e o surpriză mare. Și o bucurie. O supriză dublă.

Despre călătorie nu am multe să-ți zic, dar sigur faci tu un plan bun. Însă jacheta este concepută pentru navigație pe coastă, pe vreme răcoroasă și umedă. Este impermeabilă, respirantă și asigură confort datorită gulerului înalt, materialului ușor și reglajelor simple. Numai bună pentru astfel de călătorie pe mare.

Pentru persoana răbdătoare

Este persoana care mereu se bucură de priveliște și de moment. Care nu se grăbește nicăieri, care nu se agită, care rezolvă totul cu ajutorul calmului. Ce cadou sportiv să-i oferi unei astfel de persoane?

Ce zici de o Bicicletă Polivalentă RIVERSIDE 100 Negru?

Îi oferi astfel ocazia să facă mișcare și să se bucure în ritmul său de ceea ce vede în jur. Eu cu bicicleta mă înțeleg de  minune. Aș prefera să pedalez 10 km prin oraș, decât să alerg 2 km pe pistă. Însă beneficiile sunt vizibile pentru ambele activități. Vezi ce am scris aici despre ieșirile mele cu bicicleta – Noi bicicliștii

Pentru persoana care vrea să se apuce de mișcare

Mai întâi îți recomand să citești ce am scris și în articolul acesta – Cică este mai ieftin să faci mișcare în aer liber.

Pentru pesoana care vrea să se apuce acum de mișcare aș alege mai întâi un echipament potrivit mișcării. Da, chiar contează ce porți atunci când faci mișcare. Te poate încurca dacă nu porți ce trebuie.  După echipament, bifezi accesoriile sau aparatele speciale.

Să presupunem că este echipament. O Bicicletă fitness ESSENTIAL sigur pune treaba în mișcare. Bicicletă de apartament special concepută pentru menținerea în formă și arderea caloriilor ce se recomandă a fi utilizat de până la 2 ori pe săptămână.

Pentru persoana căruia nu-i plac surprizele dar îi plac cadourile

Se mai întâmplă să avem și astfel de persoane în jurul nostru. Persoane care ne sunt dragi, dar care fac mofturi la cadouri. : )))

Un card cadou digital de la Decathlon te va scăpa de mofturi! Poți alege suma ce să fie pe card. Poți alege chiar și imagine personalizată pentru card. Și așa oferi un cadou sportiv și mergi la sigur cu ideea de cadou.

Bine, poți alege și o cutie maaaare cu diverse produse din oferta Decathlon. Sigur va găsi în cutie ceva ce să-i placă. De exemplu, o cutie cu Set 3 Mini Benzi Elastice din Cauciuc + Saltea Fitness + Aparat body power + Coardă de sărit din cauciuc + Bandană multifuncțională din lână + Ceas cronometru alergare + Polar drumeție.

Scopul mișcării în ceea ce mă privește pe mine

Când am decis că mișcare va face parte din viața mea, am avur în vedere următoarele aspecte:

  • să devin o persoană mai activă
  • să cresc rezistența la efort
  • să devină mișcarea o unealtă prin care să îmi scad nivelul de stres și frustrare
  • să devin un exemplu de urmat de ai mei copii în primul rând
  • să îmi îmbunătățesc starea fizică – aici am urmărit să nu mai gâfâi dacă urc până la etajul 4, să nu mai am dureri de spate, să nu mai mă doară genunchii, să văd dacă perioada menstruației este mai ușor de dus, să îmi îmbunătățesc tonusul muscular

Și am reușit ceea ce mi-ai propus, dar continui să fac. Acolo-i cheia!

Acum, oferă un cadou sportiv și vezi care-i reacția. Și de acolo vei ști ce să faci pe mai departe!

Tu ce ai alege să oferi pe post de cadou sportiv de sărbători?

#OferăUnCadouSportiv

#ȘtiuCeVreiDeCrăciun

P.S.

Ca să faci mișcare nu aștepta să primești cadou ceea ce ai nevoie. Fă-ți singură un cadou și bucură-te de beneficiile mișcării!

11 Comments on “Oferă un cadou sportiv”

  1. Decthlon are produse pentru toate gusturile și, cu sigurață cel puțin unul dintre cadouri va fi de la ei.
    Mai mult, dacă mă gândesc mai bine, aș avea chiar eu nevoie de o geacă pentru munte.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.