AquAngar – Recomandare cazare cu de toate în Cehu Silvaniei

Prima dată când am fost la AquAngar am fost în calitate de însoțitoare a unui grup de copii ce era în excursie cu clasa. Atât de mult mi-a plăcut locația încât la plecare am făcut rezervare pentru a reveni alături de soț și copii. Și acum încadrez experiența în recomandare cazare cu de toate în Cehu Silvaniei.

Chiar dacă eu și copiii suntem genul mai aventuroși, mai pe explorare, AquAngar am zis că va fi locația ideală pentru a-i face în primul rând pe plac soțului. Și în același timp să ne bucurăm și noi de ”cazare cu de toate” fără a ne plictisi.

Voi pune și câteva poze, însă la finalul articolului voi urca un clip ce te poate convinge să cauți mai multe informații pentru cazare și servicii pe site-ul   aquangar.ro 

Recomandare cazare cu de toate

Eu am ales să rezerv două camere pentru 4 persoane (1 matrimonială + 1 twin) pentru două nopți, cu mic dejun inclus și acces la toate facilitățile unității – Prețul a fost de 1600 ron.

Copiii sunt mărișori și ne încadrăm deja la categoria familie de 4 persoane, nu mai suntem 2 adulți cu 2 copii. Și alegerea unității și a modului în care ne-am cazat a fost ideală.

Dotările din camere
 • baie cu duș
 • prosoape albe + halat de baie
 • aer condiționat
 • tv cu internet
 • dulap pentru haine + masă + scaun(e)

Curățenie de 4 stele!

Acesta a fost cel mai important aspect ce m-a cucerit. Și primul aspect, că au mai fost și altele pe care le voi scrie mai jos – pe rând.

Despre pat nu știu ce să-ți zic. Cum m-am pus în pat, cum am dormit. Și m-am trezit în aceeași pozție. Clar obosită, dar dacă patul a fost confortabil și somnul a venit un-doi.

Ce înseamnă ”cu de toate” pentru mine
 • piscină interioară cu apă caldă
 • saună
 • piscină exterioară cu apă rece + bar
 • sală de sport
 • sală de dans
 • restaurant cu terasă
 • masă de biliard lângă recepție
 • pentru copii – trambulină, leagăne și încă două aparate ale căror nume îmi scapă
 • terasă cu jocuri și pentru adulți – darts, masă de ping-pong, fotbal de masă, plus alte două aparate ale căror nume nu îl știu
 • teren de sport – fotbal, volei, baschet
 • terasă cu grătar
 • fântână arteziană

Oriunde mă uitam vedeam o priveliște WOW!

Experiența noastră la AquAngar

Am ajuns vineri la amiază, după un drum de aproximativ 3 ore. La recepție am achitat diferența pentru cazare, am primit cartelele pentru camere și brățările pentru cheltuieli în următoarele zile.

Eu cu soțul în camera matrimonială, fetița și băiatul în camera twin. O nouă situație pentru familia noastră, un nou pas spre responsabilizarea copiilor. Nu că n-am fi trăit noi destule în Mamaia Nord 2022 ,cât au fost copiii în Prima tabără de 7 zile ….. ne adaptăm pe măsură ce lăsăm fiecare situație să-și pună amprenta asupra noastră.

Ne-am despachetat și am coborât în restaurant pentru a mânca. Era în jur de ora 16:00. Ca să tatonăm terenul și cu multe lecții la activ, am comandat 2 porții de ciorbă pentru noi și 2 porții de paste pentru copii. DELICIOASE și suficiente cât să gustăm cu toții din tot și să ne ajungă mâncare savurată până a doua zi : )))

Am urcat în camere și am stat un pic, ca să se așeze mâncarea înainte de a intra în piscina din interior.

piscina interioara auqangar

Eu am stat pe margine, deoarece gândul meu era numai la sala de sport… deja mă vedeam alergând pe bandă, cu o priveliște de vis în față.

După ce și-au făcut plinul de piscină, am urcat sus, spălat și schimbat. Unul a rămas în cameră să se uite pe youtube, unul s-a echipat să ia banda de alergare în primire și doi l-au însoțit ca să probeze sala de sport împreună. A fost minunat! Am scos untul din mine în sală, că nu m-am rezumat doar la alergare, ci am mai plusat cu câteva exerciții pe celelalte aparate. Ceilalți doi ce m-au însoțit, au renunțat după 10 minute și au mers în cameră.

Seara, am admirat priveliștea lângă soț și un pahar de vin roșu, în timp ce copiii își consumau energia acumulată, jucându-se tot felul de jocuri. M-am simțit norocoasă și liniștită în același timp.

apus aquangar

priveliste auqangar

A doua zi

De data aceasta dimineața a trecut pe lângă mine, oboseala ținându-mă în pat până aproape de ora 9. Ceea ce nu s-a întâmplat de mult timp. Așa că după ce am verificat că toată lumea este ok și pregătită de o nouă zi cu de toate, am coborât la micul dejun.

Acesta este foarte bogat în opțiuni și este ideal pentru un start bun al zilei. L-am savurat cu toții în tihnă, după care ne-am pregătit de piscina mare, cu apă rece.

Pe la 10 când am urcat noi la piscină deja erau câțiva oameni pe margine, însă în piscină nimeni. Ceea ce i-a bucurat pe ai mei copii. Chiar dacă apa era rece asta nu i-a împiedicat să intre și să se distreze. Am intrat și eu după ce am avut un moment de curaj și n-am ieșit din piscină : ) … până spre prânz.

La prânz am optat iar pentru 2 porții de ciorbă și de data aceasta copii au ales 2 porții de pizza. Iar a fost suficient de delicios și de gustos cât să ne fi ajuns până a doua zi. Dar la cină am făcut o excepție – îți scriu imediat.

După prânz am urcat în camere să ne odihnim un pic.

Eu iar profitând de ocazie și luând iar sala de sport în primire. După sport, copiii deja erau pe boost cu energia. Așa că mi-a fost musai să-i scot din unitate și să mergem un pic la plimbare. Este o pădure faină în apropiere și clar mi-ar fi plăcut să intru mai mult în ea, dar a fost suficient cât a fost.

Am mai mers și seara la piscină, ca să ne mai bronzăm un pic și să ne mai bălăcim un pic.

La cină ne-am întrecut cu pizza, dar mai ales cu porția de costițe marinate ce am împărțit-o cu soțul. WOW a fost!

cina la aquangar

După cină ne-am retras pe terasa cu jocuri pentru adulți, lângă un pahar de vin roșu (dap, iar – pentru că au vinuri bune) și ne-am jucat și povestit alături de alți oameni faini ce erau cazați acolo, până aproape de miezul nopții.

A treia zi

Dimineața a fost mai specială. Aveam în lectură o carte ce m-a făcut să trec prin fel și fel de stări – scriu curând recenzia. Astfel că am fost mai retrasă, dar în același timp prezentă în atmosfera de acolo.

dimineata la aquangar

După mic dejun am urcat pentru a ne face în mare bagajele și apoi am coborât în piscina din interior pentru o ultimă tură de bălăceală.

Iar am stat pe margine, de data asta pentru a cuprinde toate stările trăite de mine în acele zile.

Oamenii găsiți în unitate au fost cu atât de mult bun-simț, curățenia prezentă peste tot, mâncarea foarte bună și sațioasă fără a fi neaparat grasă… a fost ceva nespus de frumos. Nespus de bine.

La plecare am achitat ceea ce am ”cheltuit” cu mesele, adică 520 ron pentru mâncare & băutură.

Obiective turistice în apropiere

Dacă le-aș fi văzut din timp pe site-ul lor, sigur aș fi căutat o ocazie să le bifez :)))

 • Porolissum – complex arheologic daco-roman – 40 min (36 km)
 • Grădina Botanică Jibou – 30 min (27 km)
 • Grădina Zmeilor – 40 min (39 km )
 • Traseu în Pădurea Ulciugului – 5 min ( 2 km)

De ce este recomandare de cazare cu de toate?

Pentru că ai nevoie doar de bunăvoință și deschidere care să te simți bine la AquAngar.

Ai la îndemână atâtea servicii și instrumente puse la dispoziție, încât trebuie să fii foarte prost dispus sau foarte foarte foarte pretențios ca să nu te relaxezi cât ești cazat acolo.

Următoarea ocazie cu care vom merge aici va fi în altă formulă. Cu mai multe persoane ce să ne însoțească, cu familie și prieteni ce vor să se simtă bine aproape de casă.

Cum ți se pare AquAngar? Îi lipsește ceva?

Ce alte locații mi-ai mai recomanda?

 

Clipul promis:

3 Comments on “AquAngar – Recomandare cazare cu de toate în Cehu Silvaniei”

 1. Si noi ne plac astfel de locatii cu “de toate”! Parca nu mai suntem multumiti doar cu o cazare si atat. Trebuie sa aiba ori priveliste frumoasa, ori mai multe facilitati.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.