23/52 Priveliștea de duminică dimineața

Această duminică dimineața este una altfel, din mai multe motive.

Cel principal, care m-a făcut să opresc alarma de la ora 6 și să îi scriu Danei că snt frântă și nu mai ies la alergarea de dimineață plănuită, are legătură cu ziua de ieri. Am fost voluntar în cadrul competiției X-Man România 2024 și pe cât a fost de fain și pe cât mi-a adus o energie deosebită, pe atât de obosită am fost aseară și implicit azi. Și pe lângă oboseală am mai venit acasă și cu un ”bronz” intens – pe față am fost atât de roșie că am șocat farmacista când am intrat pentru a-mi cumpăra cremă și spray, iar pe picioare nici nu mai zic…. nu mă usutură, dar mă deranjează. Și am aplicat un strat de protecție SPF50 dimineața, înainte de a merge la locație, dar nu a fost suficient… voi ști mai bine anul viitor.

Așa că… azi nu am ieșit la alergat.

APOI,

După ce m-am trezit am văzut că și plouă afară. Chiar dacă mă gândisem eu că dacă nu am ieșit la alergat voi lua bicicleta și voi face o plimbare luuungă, ploaia mi-a dat gândurile peste cap. Așa că azi încă nu am un plan anume pentru activități.

APOI,

Chiar dacă nu voi face niciodată politică pe aici și nici în cercurile de cunoscuți, încurajez oamenii să iasă la vot. Fiecare cu alegerile sale, cu preferințele sale, DAR ieșiți la VOT!

După,

Un pahar de bunătate care mi-a arătat săptămâna aceasta că se chiar poate și cu altceva, nu doar cafea. Numai bine aliniindu-se cu ceea ce am scris aici despre cafea – Când devine cafeaua dependență?

Ce am în pahar? – matcha, maca, turmeric + lapte fierbinte = WOW  – cumpărate de pe vegis. 

Cum arată dimineața ta de duminică?

2 Comments on “23/52 Priveliștea de duminică dimineața”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.