Fii sănătos: Informează-te


Cum percep majoritatea oamenilor un om sănătos: O persoană fără probleme medicale!

Şi da, ai putea accepta această idee. Dar să fie doar atât? Cred că nu !

Trăim într-o lume în care toţi aspirăm la un ideal de perfecţiune estetică. Natura omului îl face pe acesta să nu se accepte mereu aşa cum este. Şi tot aceasta ne face să fim usor influenţabili. Bine, nu toţi suntem aşa. Dar marea majoritate, DA.

Atunci cum procedezi? Cum ştii ce este bine şi ce este rău?

Fii sănătos : Informează-te !!!

Acesta ar fi logo-ul meu pentru o campanie de promovarea a unui stil de viaţă sănătos. Nu promovez neaparat clasicul stil de viaţă sănătos, care include regim alimentar echilibrat şi exerciţii fizice (deşi acestea sunt în plan), ci schimbarea unei mentalităţi a oamenilor din jur. Consider că atunci când ai informaţiile corecte , nu poţi da greş.

Unii oameni vor sa slăbească, alţii vor să fie musculoşi, unii vor să se menţină, deci poţi susţine că toţi vrem să ne schimbăm/menţinem aspectul fizic. Dar gândirea ?

Dacă nu eşti sigur de o informaţie primită, cere sfatul specialiştilor. Oricum un om nu este mulţumit până nu aude ceea ce doreşte. Şi aici contează foarte mult cum se abordează siuaţia de către specialişti.

Unui om cu obezitate morbidă degeaba-i spui ” Trebuie să slăbeşti, sau vei muri „.

Nu sunt sigură că această abordare îl va motiva suficient de mult încât să vrea să facă o schimbare durabilă. În schimb dacă i se prezintă situaţia într-un mod cât mai realist, un plan de bătaie pe termen lung,  în care să fie loc şi pentru greşeli ,poate va fi mai motivat, şi rezultatele mai de durată.

Produsele alese pentru managementul greutăţii , de către specialişti (nu comandate din reclamele revistelor/ziarelor) trebuiesc să fie certificate şi accesibile financiar pentru persoana în cauză.

Am deja şi partenerii ideali pentru această campanie.

Nutrivita activează pe piaţa românească din anul 2007, având ca şi scop distribuirea de produse de calitate unui număr mare de persoane interesate de menţinerea şi/sau îmbunătăţirea calităţii vieţii.

Dintre toate produsele comercializate de către această firmă, eu aş promova produsele din categoria suplimente nutritive. Sunt suplimente nutritive pentru fitness/culturişti, cât şi suplimente destinate managementului greutăţii.

Pentru a beneficia de un restart al organismului , aş merge pe un plan în trei etape: Detoxifiere, Eliminarea problemelor legate de Retenţia de Apă şi Arderea Grăsimilor.

Acest plan urmat de exerciţii fizice, regim alimentar diversificat şi o gândire pozitivă, ar putea avea ca rezultat o îmbunătăţire a calităţii vieţii oricui.

Campania se doreşte a stimula interesul persoanelor spre o cunoaştere mai profundă a problemei cu care se confruntă.

A cere informaţii şi a FILTRA informaţiile primite ar trebui să fie un lucru normal în zilele noastre.

carti-despre-sanatate

4 gânduri despre “Fii sănătos: Informează-te

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 24. Schimbă vieți și ajută la promovarea unui stil de viață sănătos!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s