Fizioterapie după Pareză Facială


Vă povesteam în articolul ” De ce îţi cade faţa ?” păţania mea.

A trecut de atunci aproape 3 săptămâni şi vă raportez cu mândrie că sunt recuperată 99 %. Am urmat tratament medicamentos (încă mai urmez, dar doar vitamine B) şi am apelat la serviciile unui cabinet de fizioterapie.

Cum nu ştiam la cine să apelez, fiind vorba de recuperare facială, am sunat o prietenă. Mersi Cristina 🙂 !! Ea m-a trimis la cabinetul de Recuperare Fiziovita Oradea.

Îm primă fază am fost consultată de un medic primar balneofizioterapie şi recuperare medicală. Care încerca să mă liniştească, eu fiind super agitată. Pareza nu era aşa de gravă, astfel că a trebuit să am măcar o săptămână de tratament medicamentos înainte de începerea recuperării fizice.

Şi cum cabinetul are contract cu Casa de Asigurări (eliberează şi concedii medicale, dacă este cazul) am dat o fugă pînă la medicul de familie după trimitere şi la ASCO după adeverinţă (încă sunt în concediu de creştere a copilului).

M-am prezentat după o săptămână de tratament medicamentos cu actele amintite mai sus plus cardul de sănătate şi am început recuperarea fizică, formată din terapie cu curenţi (de două feluri) şi masaj local. Şi iată-mă aproape complet recuperată după 10 zile de fizioterapie. Zic aproape, fiindcă trebuie să-mi rezolv mai întâi şi problemele cu dinţii ca să-mi văd rezultatele cum trebuie. 🙂

Atmosfera plăcută, relaxantă şi personalul profesionist m-au determinat să-i recomand tuturor celor care se ştiu cu diferite afecţiuni (cele de spate fiind cele mai întâlnite).

Iată de ce mai poţi beneficia dacă apelezi la serviciile acestui cabinet :

 • Şedinţă electroterapie
 • Şedinţă ultrasunete
 • Şedinţă laser
 • Şedinţă cu unde scurte
 • Masaj regional
 • Masaj de relaxare
 • Şedinţă de kinetoterapie

Orarul lor este de Luni pînă Vineri de la ora 8-16. Număr de telefon : 0744.506200

Ce vă pot eu recomanda, pe lângă apelarea la serviciile unui cabinet de recuperare, este să fiţi cumpătaţi în tot ceea ce faceţi !!

43141734842c3d0d959ff6c2186818de_1_large

13 gânduri despre “Fizioterapie după Pareză Facială

 1. E foarte pericilos curentul. Eu, fiind o mare iubitoare de curent pe timpul verii, m-am trezit anul trecut in septembrie cu un vertij postural paroxistic benign. Ameteli de cadeam jos. De aici mi se trage si un atac de panica de care nu reusesc sa scap.De parca nu aveam eu destule. Curentul,te poate afecta acolo unde si cand nu te astepti.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Pingback: De ce îţi cade faţa ? | ADN de Femeie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s