Manichiura în culori de octombrie


Mi-am regăsit pofta de manichiură de ceva vreme. Pierdusem această poftă când a venit primul copil pe lume şi acum, după ce au crescut amândoi (a mai venit unul între timp), am timp să mă ocup şi de mine. Mult mai bine decât o făceam înainte.

Pe lângă faptul că am nevoie de mâini îngrijite şi catifelate pentru a mângâia pielea delicată a copiilor, acum un pic de culoare pe unghii mă ajută să îmi cresc încrederea în sine.

nails done

Manichiura simplă sau manichiură cu gel?

Grea alegere. Iar răspunsul meu: depinde de situaţie 😉

Mi-am găsit persoana perfectă, manichiurista ideală, pentru a mă servi în momentele în care simt că am nevoie de o manichiură mai sofisticată, de o construcţie cu gel. Am trecut peste acele prejudecăţi vechi, conform cărora acest tip de manichiură dăunează sănătăţii unghiei. Acum sunt mult mai multe tratamente pentru unghii, care te ajută repede să redai strălucire unghiilor naturale.

Şi mi-am găsit şi furnizorul pentru lacuri simple, atunci când am dispoziţia necesară pentru a încerca să-mi fac singură unghiile: malikacolors.com. 

Cu un lac simplu, este mult mai uşor să te joci cu manichiura. Poţi alege în fiecare zi o altă culoare, poţi adăuga tot felul de accesorii sau modele, totul ţine de tine şi de răbdarea de care dispui.

Manichiura în culori de octombrie

Ultima comandă pe site-ul malikacolors mi-a adus culorile de lac alese pentru manichiura aferentă lunii octombrie. Câte o culoare pentru fiecare săptămână. Culoare de bază, că văd eu ce mai adaug pe parcurs.

malika colors

În secţiunea lacuri, veţi găsi zeci de culori, de nuanţe, de reflexii, doar să faceţi faţă avalanşei de opţiuni.

Ia să vedeţi ce manichiură în culori de octombrie reuşesc eu să-mi fac 😛 Am ales să pun culoare pe fiecare unghie, ca să vedeţi ce a ieşit.

 • Verde– Am folosit oja MALIKA COLORS 12ML COD 334 CORSICA. Această culoare merge bine şi simplă, dar şi cu nuanţe deschise, aplicate ca şi model.

 • Roz deschis– Am folosit oja MALIKA COLORS 12 ML COD 201 SUTRA HEART BUDDHA BAR COLLECTION. O culoare discretă, care sigur va fi accesorizată cu modele de culoare închisă.
 • Negru-albăstrui– Am folosit oja MALIKA COLORS 12 ML COD 109 EMPIRE. Aş purta această culoare mereu. Îmi place tare mult nuanţa de albastru închis care se vede pe unghii.
 • Auriu– Am folosit oja MALIKA COLORS 12 ML COD 52B ABU DHABI 24K. Această ojă are particule de aur de 24K, care fac unghiile să arate senzaţional.

manichiura octombrie

Mă aşteaptă un o lună octombrie plină de culoare 😉

Voi ce culori purtaţi pe unghii în această lună?

10 gânduri despre “Manichiura în culori de octombrie

  • Sa stii ca nu sunt tare priceputa cand vine vorba de dat cu lac pe unghii 😛 DEsi, pe vremuri, faceam modele superbe si aveam stampila si accesorii. Acum am imbatranit si merge mai greu.

   Dar cred ca un pic de antrenament, pot sa-mi recapat din dexteritate si sa ma joc mai mult cu culorile pe unghii.

   Apreciază

Părerea ta contează

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s