Dezinfectant cu formulă nouă de la Asevi

Acest dezinfectant cu formulă nouă de la Asevi îl folosesc de câteva săptămâni și am zic că acum pot să vin cu o recomandare în ceea ce privește aceste produse. Fiindcă este o perioadă mai specială în care ne desfășurăm, dezinfectantul joacă un rol foarte important în combaterea virușilor ce ne pândesc.

Spălatul pe mâini, grija mai sporită în spațiile publice, atenția la curățenie și atenția la stilul de viață ales fac echipă bună mereu și ne protejează de multe situații nedorite. O dezvoltare a acestui subiect găsești și în articolul scris acum câteva luni – Paranoia gestionată pe timp de viruși și epidemii.

Acum, despre dezinfectant.

Acesta este unul mai special. Bine, poate sunt ușor subiectivă. Căci am folosit în trecut cu succes produsele celor de la Asevi. Și au făcut mereu o treabă bună. Vezi și articolul – Eu când încep copiii școala

Și tocmai pentru că este mai special, l-am luat mereu cu mine în aventurile de la bunici avute recent. Și înainte de instalarea în sat pentru mai multe zile, foloseam aceste produse pentru a avea o siguranță  în plus în ceea ce privește curățenia amănunțită.

Dezinfectant cu formulă nouă de la Asevi

♥BONUS! Comandă pe asevi.ro folosind codul promoțional ”adndefemeie” și primesti 15% reducere de fiecare dată!”♥

Detalii ”tehnice”:

  • Formula conține săruri cuaternare de amoniu (benzyl-C12-16 alchildimetil clorid)
  • Respectă cele mai stricte cerințe de mediu pentru Ecotoxicitate
  • Combină o mare putere de curățare cu maximă eficiență bactericidă și fungicidă, eliminând 99.9% din germeni, bacterii și ciuperci (Staphylococcus Aereus, Escherichia Coli, Enterococcus Hirae, Candida Albicans, Aspergillus Brasiliensis)
  • Datorită formulei sale cu mare efect rezidual, Dezinfectantul Gerpostar Plus continuă să dezinfecteze suprafata și după aplicare. Acționează constant timp de 2 ore și împiedică înmulțirea agenților patogeni
  • Formula dezinfectantului Gerpostar Plus îndeplinește cele mai inalte standarde (UNE-EN 13697), fiind perfect adaptată noii legislații privind produsele biocide și garantând decontaminarea
Eu am folosit pulverizatorul exact cum se recomandă:

”Pentru o dezinfectare de contact, pulverizați produsul pe suprafață de curățat și ștergeți cu o lavetă umedă.

Nu necesită clătire! Cu excepția suprafețelor aflate în contact direct cu alimentele, jucăriile și suprafețele accesibile bebelușilor sau animalelor de companie. În aceste cazuri, lăsați produsul să acționeze aproximativ 5 minute și clătiți cu multă apă.”

dezinfectant asevi

Soluția dezinfectantă Gerpostar Plus am folosit-o diluată pentru a spăla pe jos.

Aceasta se poate folosi pe toate tipurile de pardoseli, inclusiv pe cele mai delicate precum parchet si marmura si pe alte suprafete ca obiecte sanitare, cabine de duș etc.

De ce le recomand

Ce aș putea zice în afara faptului că au un parfum delicat și că am încredere că fac treabă bună pe parte de dezinfectare?!

Nu e ca și cum aș putea măsura în vreun fel puterea de acțiune și impact. Știu că fac treabă bună. De aceea le folosesc foarte des mai ales pe clanța de la uși și pe întrerupătoare (acestea au cel mai des contact cu mâna omului).

Tu ai folosit acest produse?

Cum îți dai seama că fac treabă bună dezinfectantele?

Dezinfectant cu formulă nouă de la Asevi

15 Comments on “Dezinfectant cu formulă nouă de la Asevi”

    1. Si eu in aceeasi situatie pana cand am gasit dezinfectantul. Este si nou aparut, asa ca este numai buna recomandarea. Nu?!

  1. Nu stiam de aceasta marca, dar pentru mine parfumul dezinfectantilor are un rol definitor in alegerea lor. Asadar, daca tot ai spus ca acesta este foarte placut, il voi cauta data viitoare cand voi merge la cumparaturi! Multumesc pentru recomandare!

  2. Nu am folosit aceste dezinfectante pana acum pentru ca nu am stiut de ele pana acum!Ma bucur mult ca am aflat!Multumim!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.