Produse apicole pentru copii

Aveam în așteptare acest articol de câteva săptămâni. De când am scris rețeta de fursecuri cu miere au ajuns aceste produse apicole pentru copii să fie probate de ai mei ”controlori ai calității” : )) Marea curiozitate fiind îndreptată către ApiJunior.

Vezi tu, când e vorba despre imunitatea unui copil, orice părinte știe că nu-i de joacă sau de glumit cu așa ceva. Chiar dacă uneori se mai dă replica cu mâncat var după pereți sau furnici  sau alte ”delicatesuri” ce pe vremuri se ziceau că vor căli copilul. Sau se poate ca eu să nu mai zâmbesc când e vorba de așa ceva. Căci am trecut prin multe (la genul de muuuuuulte) episoade grele cu sănătatea copiilor. Și cu imunitatea nu glumesc!

De aceea voi încerca mereu să ofer un boost de energie necesar organismului copiilor pentru a face față virușilor/ virozelor/ bolilor…

Produse apicole pentru copii

Cred că ești de acord cu mine când zic că mierea a fost mereu o comoară la casa omului.

Chiar și pentru adultul ce a urlat prea tare la meciul de aseară și acum își calmează gâtul cu o linguriță de miere. Sau adultul ce are probleme cu stomacul (vezi să nu) și dimineața servește un shot de pălincă îndulcit cu o linguriță de miere.

Mierea a fost un și va fi un ajutor de nădejde în gospodărie. Atât pentru sănătate, cât și pentru consum. Eu am descoperit recent site-ul albinacarpatina.ro și am fost plăcut impresionată de ceea ce am găsit.

Știu, poate te așteptai să îți zic de un loc din munți unde vei găsi o măsuță după a n-a curbă ce îți arată un loc cu albină de primă clasă. Ce oferă miere naturală. Mno, vezi cum e treaba și cu așteptările. Dacă oamenii au un site de vânzare a acestor produse apicole pentru copii și adulți, înseamnă că au trecut la următorul nivel. Că doar sunt pe piață din 1991.

Mierea ca mierea, dar produsele derivate din aceasta sunt cele ce au făcut deliciul acestui articol. Și anume ApiJunior Tonic.

Mierea ca mierea, că a trecut bine, repede și a fost pe placul nostru, dar cu fiolele este altă discuție.

ApiJunior Tonic

”Este o combinație cu gust delicios pentru copii, ale celor mai valoroase produse ale stupului: lăptișorul de matcă, propolisul, polenul, mierea polifloră cu extractul de acerola bogat în vitamina C naturală și suc de portocale.”

Cum să-ți zic mai delicat?!

O fi fiola plină cu beneficii naturale, dar gustul nu este chiar pe placul copiilor. Cel puțin nu pe placul copiilor mei. Se strâmbă de zici că le dau să bea lămâie cu paiul. Cam așa m-aș strâmba eu.

Au consumat conținutul din fiole din a treia zi mai cu ”happy face”. Cred că se obișnuiseră cu gustul.

Produse apicole pentru copii tonic pentru imunitate apijunior pentru imunitate

Dacă vei căuta acum să afli că a făcut minuni acest Tonic, vei căuta ceva timp. Căci acum nu aș putea veni cu o mega revelație pe partea de imunizare.

Ce pot să îți ofer este ideea că o imunitate solidă se clădește în timp. Și că aceasta este testată în sezonul rece și că atunci se văd roadele ”muncii”.

Pentru o primă întâlnire cu acest gen de tonic, eu sunt mulțumită de parcurs. Copiii s-au obișnuit cu gustul, au avut parte de un altfel de boost și voi căuta să văd cum să împac nevoia de vitamine cu nevoia de gust&aromă pe placul lor.

Echilibru

La fel cum ar trebui să scrie pe toate produsele apicole pentru copii, acestea sunt suplimente alimentare ce nu înlocuiesc un stil de viață sănătos. Acestea te pot ajuta în condițiile în care ai deja un ”suport” bun ce poate fi ”reparat” sau susținut pe cale naturală (a se înțelege – fără medicamente).

Concluzia – produsele apicole vor face parte din viața noastră!

Tu ce părere ai despre consumul de produse apicole?

6 Comments on “Produse apicole pentru copii”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.