Scapi de grija căldurii cu ENGIE Thermo Smart

Atunci când am văzut pachetele de la ENGIE am zis ”Clar scapi de grija căldurii în acest an”.

Bine, eu mă gândisem inițial la ai mei părinți ce stau la țară. Dar apoi am zis că aș putea da de veste și aici, căci poate te tentează să scapi de o grijă în acest an – nu că nu ai avea destule pe cap : )) Unde mai pui că expresia ”acasă” a prins alte semnificații și trăiri în acest an și ar fi mai bine să fii echipat pentru a face față oricărei situații ce poate apărea.

Dacă stai să te gândești la centrala termică și ai emoții, mai bine vezi pachetul ENGIE Thermo Smart și scapi de un stres.

Articolul acesta va ajunge și la vecinii și oamenii cu funcție din satul natal. Localitate unde apa curentă trebuie să ajungă și sper ca lemnele neceare încălzirii pe timp de iarnă să devină elemente de decor. Să ajungem și noi la un confort ce-l merităm și să lăsăm profesioniștii să ne răsfețe.

Vezi de ce zic asta în articolul – Ce nu se vede din viața la sat

Pachetele ENGIE Thermo

Sunt trei pachete la număr, toate de analizat : )

 • ENGIE Thermo Smart
 • ENGIE Thermo Plus
 • ENGIE Thermo Start

Toate au în comun următoarele beneficii, dar se adaugă apoi ceva extra:

 • Centrala termică Viessmann Vitodens 050W 24 kW este cea instalată în locul celei vechi
 • Se oferă servicii complete de transport, instalare și punere în funcțiune a echipamentelor incluse- manoperă și kit de instalare. Kitul standard de înlocuire centrală termică presupune: piesele noi necesare adaptării centralei, refacerea conexiunii la apă rece, apă caldă menajeră și la circuitul de încălzire și refacerea conexiunii de gaz la centrala termică.
 • Primești servicii tehnice de verificări/revizii periodice pentru instalația de gaz și centrala termică – 3 verificări sau revizii tehnice periodice pentru instalația de gaze naturale și 3 verificări tehnice periodice pentru centrala termică.
 • Reciclarea centralei termice vechi este inclusă în pachet

ENGIE Thermo Plus cuprinde în plus monitorizare 24/7 și asistență tehnică proactivă pentru centrala termică plus Echipamente premium tado°.

Mi-a plăcut mult mesajul lor de pe site- Suntem cu ochii pe centrală, nu pe tine, stai liniștit.

Iar pachetului ENGIE Thermo Smart i se adaugă în plus față de cele de mai sus și furnizarea de gaze naturale la un preț fix pentru 12 luni și un sistem avantajos de plată – zero avans pentru echipamentele și serviciile tehnice din pachet, plată eșalonată printr-un abonament lunar, timp de 60 luni, direct pe factura de gaz.

Termostatul inteligent tado° a fost factorul surpriză, ce m-a făcut să ridic o sprâceană. Acesta te ajută să controlezi eficient temperatura și umiditatea locuinței, detectează dacă ai fereastra deschisă, e conectat la aplicații de vreme pentru a adapta mereu temperatura și îți oferă acces permanent la informații despre calitatea aerului, parametrii de temperatură și energie. Să mai zică cineva că era digitală e doar pentru entertaiment….

Cum poți să scapi de grija căldurii

Poți cere o ofertă pentru unul din pachetele de mai sus. Ca să fii liniștită în ceea ce privește apa caldă & rece și căldura din casă pe timp de iarnă.

De fire sunt optimistă, însă vremurile m-au învățat să fiu precaută. De aceea am ajuns să am boiler instant în apartamentul din oraș, ca să fiu acoperită în cazul în care se oprește apa caldă pentru reparații urbane. De aceea am ajuns să am acest boiler în baie de vreo patru ani și să stea nefolosit de trei ani. Vorba aia, ”Better safe than sorry!”.

Firea optimistă îmi zice că e mai bine acasă și sănătoasă(dacă e nevoie), dar bine pregătită pentru aproximativ orice situație. De aceea mi-am dorit să pot oferi serviciile de la ENGIE alor mei părinți. Viitorul sigur va găsi o cale ca acest lucru să se întâmple!

Cum ți se par pachetele ENGIE Thermo?

engie thermo smart

30 Comments on “Scapi de grija căldurii cu ENGIE Thermo Smart”

 1. Trecerea la o centrala de apartament mi se pare cea mai buna solutie de incalzire, sunt ceva costuri insa nu depinzi de nimeni. Ma bucur ca sunt companii care au vazut acest trend si ofera servicii de calitate.

 2. O alegere foarte buna!! Eu am centrala cam de 3 ani si sunt super multumita. Engie mereu mi-a oferit servicii de calitate.

  1. Wow! Super! Ma bucur mult ca in sfarsit primesc feedback si din partea unei persoane ce beneficiaza de aceste servicii. Sa fie cu folos indelungat! : )

 3. Pare a fi o oferta buna pentru cei care isi doresc inlocuirea centralei sau care isi doresc o centrala. VIessmann are centrale destul de bune. Si probabil trebuie facut un calcul la optiunea de abonament lunar si analizat exact ce include, ce are pret 0 si ce nu.

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.