Îmbrățișările pufoase sunt pentru toată lumea

Cu atât mai mult în această perioadă, Îmbrățișările pufoase sunt pentru toată lumea și sunt chiar bine venite. Vindecătoare. Dar cine să mi le ofere?!

Pe mine m-au cucerit doi ursuleți de pluș. Ce îi strâng în brațe și mă eliberez de multe emoții. Mda, cam asta se întâmplă de când am realizat că ai mei copii au crescut și stau tot mai puțin la îmbrățișat, sau poate eu vreau tot mai multe îmbrățișări…

Îmbrățișările pufoase sunt pentru toată lumea

Doar că, ce să vezi?! Vor și copiii îmbrățișările pufoase… oferite de ursuleți. Poftim cultură!

Ursuleții Smiki ne-au cucerit

Sigur te vor cuceri și pe tine. Îi găsești în magazinele SMYK din țară, cu preț redus până  pe data 31 decembrie 2020 – 24,99 ron. Iar pe pagina de facebook SMYK vei găsi informații despre campaniile și ofertele brandului.

De ce să-i cauți?

Joaca este terapeutică. Joaca împreună cu proprii copii este obligatorie. Și când sunt în pană de idei, energie, chef, ursuleții ne scot din impas. De la simpla îmbrățișare, până la joc de roluri, până la strâmbături făcute de ursuleții ce imită pe cineva cunoscut. Sunt multe posibilități.

Pentru și mai multe idei, Adriana Mitu, psiholog specializat în lucrul cu copii vine cu un material video ca suport:

Îmbrățișările pufoase credeam că se vor transforma în lupte cu ursuleți

Când am prezentat ursuleții copiilor, au sărit în sus de bucurie. Pe bune!

Plușurile au cam lipsit din jurul nostru, din cauza sensibilităților la praf avute de băiat. Acum că s-au ameliorat, se pot bucura și de plușuri. Doar că, eu îi vedeam ”angajați” în lupte cu ursuleți pe ai mei copii. Sunt în acea perioadă în care își împart teritoriul și își dispută aprig orice acțiune.

Mare mi-a fost mirarea când am văzut că sunt bucuroși și se joacă împreună cu acești ursuleți. Că nu se ceartă pe ei. Că nu e bai că unul e alb și unul crem. Că le sunt de folos când vor o îmbrățișare rapidă și nu vor să vină la mine. Da, e ciudat să zic acest lucru, dar fiecare vârstă a copiilor vine mereu cu alte provocări și încerc să le fac față pe rând.

Cu emoţiile nu-i de joacă!

Domnișoara mea bucurându-se de ursulețul ei!

ursuletul smiki

Cum te eliberezi tu și copilul tău de frustrările din această perioadă?

Crezi că ursulețul Smiki te-ar putea ajuta?

11 Comments on “Îmbrățișările pufoase sunt pentru toată lumea”

  1. Am și eu o pufoșenie la fel. Îl țin în cameră și mă gândesc că ursulețul meu din copilărie a crescut mare… ( el încă este în podul casei ascuns printre alte amintiri) din când îl iau în brațe, mă simt de parcă mi-aș îmbrățișa copilăria!

  2. Materialul tau a venit la fix!!! De vreo saptamana tot caut pe internet ursuleti de acest gen pentru nepotelul meu. Urmeaza ziua lui de nastere si stiu cat de mult iubeste ursuletii mari de plus. Problema era ca in oras nu am timp sa merg, iar pe net vazusem numai ursi scupi. Ori la pretul asta…e super! Multumesc mult

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.