10/52 Priveliștea de duminică dimineață

Priveliștea de duminică dimineață a fost altfel azi. Da, a inclus alergare, dar a fost o alergarea deosebită. Una cu scop caritabil!

”Crosul caritabil Alerg pentru mama” a fost evenimentul la care am aderat în această zi. Crosul caritabil „Alerg pentru mama” este organizat de Asociația Studențească AMiCUS România. Este un proiect care se desfășoară sub forma unei curse de alergare caritabile. Cu ce se ocupă Casa ADRA și care a fost scopul alergării? Casa ADRA (Centrul de primire în regim de urgență a victimelor violenței în familie), deschis încă din 2009, adăpostește mămici și copilași ce au nevoie de un loc de siguranță pe o perioada determinată. În cadrul acestui centru, aceștia primesc GRATUIT servicii specializate de consiliere psihologică, socială, vocațională, asistență medicală de urgență, tichete sociale pentru hrană, produse igienico-sanitare și altele. Toate donațiile strânse prin intermediul crosului caritabil „Alerg pentru mama” vor intra direct în contul Asociației ADRA în sprijinul proiectului Casa ADRA.

FELICITĂRI organizatorilor!

La acest eveniment m-am înscris și eu, dar și fetița mea. Ea a alergat 500 de metri și eu am optat pentru 5km.

Cum a început ziua?

O altfel de duminică dimineața. Cu nori și chiar cu ploaie pornită chiar când ne pregăteam să mergem spre eveniment. Mi-a trecut prin gândul că poate nu , dar am luat pelerinele și am mers spre parc. Când am ajuns acolo înclusiv ploaia s-a oprit.

După ce a alergat fetița, ai mei au mers acasă, eu urmând să pornesc în alergarea de 5km. O alergare care nu este tocmai pe placul meu, având în vedere că s-a desfășurat în parcul Brătianu și astfel m-am învârtit de 5 ori roată parcul. Mai degrabă merg pe deal : )))))  Doar că, după ce am terminat cei 5km, mi-am luat diploma și medalia, și am pornit în alergare spre casă. Încă 5km de bifat. Un ritm lejer, cu pace și senin la orizont – așa m-am simțit.

Mă bucur că am avut ocazia de a-i arăta domnișoarei mele atmosfera unui astfel de eveniment care se învârte în jurul mișcării, a unui stil de viață sănătos și că ea a făcut parte din el, în același timp știind că și ea a contribuit la strângerea de fonduri.

P.S. Au trecut deja 10 zile de duminică din cele 52 câte are anul 2024… wow!

One Comment on “10/52 Priveliștea de duminică dimineață”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.