Expozitia body mind spirit. Un eveniment aparte

Luna Octombrie 2018 aduce o nouă ediție proaspătă a târgului dedicat unui stil de viață sănătos, expoziția Body Mind Spirit.

În perioada 12, 13, 14 octombrie la Sala Palatului din București echipa Body Mind Spirit EXPO a pregătit o ediție specială cu noi invitați, noi companii și multe produse și servicii care vin în sprijinirea sănătății corpului, minții și spiritului tău.

body mind spirit expo

Aceștia te așteaptă să descoperi:

  • produse naturiste
  • suplimente alimentare
  • produse de îngrijire și tratamente complementare

Într-o atmosferă destinsă și liniștită.

Intrarea este gratuită!

În plus, vizitatorii vor beneficia de produse gratuite din gamele nou lansate ale celor mai renumite branduri.

Expoziția Body Mind Spirit

Avem de-a face cu cel mai mare târg dedicat stilului de viață sănătos și echilibrat. Un eveniment aparte în România, unde voia bună, relaxarea și starea de bine a vizitatorilor sunt obiectivele esențiale ale organizatorilor.

La începutul anului 2018, scriam despre eveniment în acest articol- Body Mind Spirit ExpoMă bucur că acele rânduri au ajuns la mulți dintre voi și că ați ajuns la aveniment. Sper să o faceți și acum 🙂

Veți găsi trei secțiuni de desfășurare a evenimentului!

Astfel încât fiecare vizitator ce ajunge la acest târg, să poată găsi tot ce are nevoie:

  • Conferințe și workshop-uri cu intrare gratuită

Pe teme diverse precum: astrologie, dezvoltare personală, psihologie sau nutriție, susținute de peste 40 de speakeri renumiți din țară. Printre care Rita Mureșan, Camelia Pătrășcanu, Cristian Pompei sau Geta Heimerl.

  • Expoziție cu vânzare

Astfel încât toți cei dornici și interesați de propria sănătate, cât și a celor din jur să poată lua acasă produsele care le vin în ajutor.

Se pot găsi de la alimente naturale, ceaiuri, suplimente alimentare pe bază de plante și produse alimentare raw-vegane, până la produse cosmetice, cărți de dezvoltare personală și produse terapeutice. Târgul cuprinde peste 100 de companii expozante, branduri renumite, cât și mici producători locali, care au pregătit prețuri promoționale special pentru acestă ediție.

  • Demonstrații și momente artistice

Dedicate atât celor mici, cât și celor mari, unde fiecare vizitator are oportunitatea de a încerca diverse sporturi sau tehnici pentru a-și menține atât corpul, cât și mintea tinere. Peste 30 de școli de dans, cluburi sportive, ateliere pentru copii vă așteaptă la târg pentru o sesiune de bună voie și relaxare.

Verifică lista completă a conferințelor, demonstrațiilor și programul de vizitare pe site-ul: www.bmse.ro sau pe pagina de Facebook!

Nu uitați că intrarea este liberă!

meditatie

28 Comments on “Expozitia body mind spirit. Un eveniment aparte”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.