Globuri handmade pentru bradul de Crăciun

O poveste, o melodie sau aroma ce vine dintr-o farfurie cu bunătăți. Sunt suficiente câteva indicii ca să te trimită cu gândul la sărbătorile de iarnă. Și dacă mai dai de postări pe FB cu globuri handmade pentru bradul de Crăciun…  te-ai aranjat.

Iubesc tot ceea ce înseamnă handmade!

Aș vrea să pot să conving toată lumea de cât de minunate sunt produsele handmade. Însă adevărul este că majoritatea persoanelor se uită la bani când vine vorba de cumpărat produse handmade. Uită să aprecieze calitatea sau munca depusă. Dar, tu de unde știi care-i preţul corect și ce face ca acesta să fie unul îndreptățit?!

Până la urmă, gusturile nu se discută!

Iar eu voi încerca de fiecare dată să aleg produse handmade în locul celor în serie. De aceea anul acesta mi-am îndreptat atenția către globuri handmade pentru bradul de Crăciun.

Crăciun de poveste

spiritul craciunului

Este anul în care bradul va primi haine noi. Este anul în care renunțăm la bradul artificial ce ne-a însoțit timp de 10 ani. Renunțăm și la podoabele, betelele, globurile clasice, chiar dacă am mai adăugat în fiecare an câte ceva nou.

Ne vom crea propriul brad. Încă nu știu cum va ieși, dar știu de pe acum că va fi unul de poveste. Și unul ce să ne ajute să avem un Crăciun de poveste.

Globuri handmade? De ce nu?!

Am primit trei variante de globuri handmade. De la trei doamne super talentate și care fac minunății cu al lor talent. Sper să vă fie de folos recomandările!

Globuri handmade pictate

Un set de trei globuri minunate a ajuns la mine!

Globuri din sticlă, cu diametru de 8 cm.

Culoarea acrilică folosită la pictarea acestor globuri nu este cu uscare la cuptor. Se aplică în general în două straturi, se lasă la uscat în jur de 12h între straturi și încă pe atât înainte de a fi lăcuite. Și tocmai pentru că sunt lăcuite, ele rezistă în timp și nu au treabă cu umiditatea sau  sensibilități la contactul cu apa. 

Când ai copii, nu se știe niciodată pe unde pot ajunge globurile din brad 🙂

Hai să vezi mai multe produse minunate pe pagina:

Studio by Lucia

globuri pictate handmade globuri pictate pentru Craciun globuri pentru bradul de Craciun

Set de Glob handmade la cutie

Un glob maaaare, de 12 cm! Un glob din sticlă, pictat cu maaaare iscusință de Linda. Globul de sticlă, fiind și unul care este suflat manual, undeva în vestul țătii noastre. Iar cutia….

Cutia este din lemn, este băițuită și pictată cu peisajul ce apare și pe glob! Cutia are dimensiunile 13*13*13 și a prins contur într-un atelier de jucării de lângă București. Iar atenția la micile detalii, pictate de Linda, este una ce pe mine m-a dat pe spate!

Se poate ca acest glob mare să ”fure” din strălucirea ce ar trebui să o ofere steaua din vârful bradului. Însă se poate ca acest glob să devină piesa de rezistență de la mijlocul bradului 🙂 Abia aștept să văd unde-i voi găsi eu loc.

Acum trebuie să văd cum fac să ajungă mai multe produse minunate create de Linda, la mine. Căci sunt multe modele și concepte ce m-au cucerit!

Dacă ai curaj, intră și tu pe pagina:

ARTelier Design Ro

cutie din lemn pictata cutie din lemn cu glob pictat glob handmade pictat glob pictat handmade ARTelier de pictura

Globuri handmade cu plante nemuritoare

Știu că nu te așteptai la așa globuri handmade pentru bradul de Crăciun. Însă, dacă ai posibilitatea de a adăuga culoare și originalitate, de ce nu ai face-o?

Globuri ce pot fi personalizate după bunul plac. Sunt boluri din plastic și din sticlă, ce au primit noutăți.

Un glob cu licheni roșii, un glob cu flori uscate și unul cu mix din zăpadă artificială, licheni și plante uscate. Un set inedit, ce schimbă ceea ce credeai că va ajunge să împodobească bradul.

Sunt globuri foarte delicate și sunt foarte impresionată de ceea ce a ieșit.

Pe site găsești multe idei și proiecte inedite: 

Plante cu stil

plante cu stil globuri plante cu stil globuri personalizate globuri cu flori uscate

Ce contează cel mai mult?

Să ai alături oamenii care să se bucure de aceste produse minunate!

Sărbătorile de iarnă sunt despre dragoste, familie, credință. Despre timp de calitate, despre creare de tradiții, despre momente ce te pot însoți și umple de bine.

Produsele, decorațiunile, cadourile sunt doar mici lucruri care ne ajută să fim pe aceeași lungime de undă cu restul lumii. Contează și gestul, nu doar valoare sau volumul 🙂

Acum, dintre cele recomandate mai sus de mine, care îți place ție cel mai mult?

Îmi plac la nebunie aceste globuri. Sunt foarte frumoase, foarte rezistente și sunt altceva!

Crezi că se poate cu globuri handmade pentru bradul de Crăciun?

P.S.

Am făcut un clip pe canalul de YT, în care am dezvăluit cum arătau globurile la sosire și în ce formulă s-au prezentat. Contează cum se prezintă coletul?

32 Comments on “Globuri handmade pentru bradul de Crăciun”

  1. Sunt superbe toate lucrurile handmade și sunt ideale pentru un cadou, dar cel mai mult mi-a plăcut cel de la atelierul de pictură

  2. Sunt superbe , un lucru se vede cand este facut cu dragoste si din toata inima.globurile cu plante nemuritoare mi se par cu adevarat speciale 🙂

  3. Foarte frumosa expresia „Este anul in care bradul va primi haine noi” mi-a dat cumva o senzatie placuta, intr adevar decoratiunile handmade sunt superbe si speciale, pacat ca noi nu le apreciem la adevarata valoare.

  4. Iubesc tot ce e handmade! Desi nu prea am rabdare eu sa fac asa ceva, Mama obisnuieste sa confectioneze chestii manual si mereu ma fascineaza cata rabdare pot avea cei ce fac asta.

  5. Si eu apreciez tare mult produsele handmade. Știu că sunt făcute cu mare drag, de oameni talentați și că în fiecare produs creat de ei se pune multă dăruire. Sunt tare frumoase globurile și mult mai speciale decât cele din comerț. E o idee. 🙂

    1. Daca ai gandirea setata pe aprecierea muncii si calitatii produsului, altfel discutam 🙂 De aceea handmade nu este pentru toata lumea. Doar pentru cativa! Care se bucura de produse originale! 🙂

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.