Slăbește mâncând. De câte ori ai auzit această dumă?

Stai stai stai, că nu îți vând pilule minune care topesc kilogramele!!! Când mă gândesc că se poate cu conceptul slăbește mâncând eu mă gândesc la altceva. Sau așa ar trebui să fie.

Doar că unii oameni au văzut în această expresie un potențial uriaș de marketing și au profitat. Și culmea, că au avut și succes. Că a fost el de scurtă durată, asta-i partea a doua. Dar s-au reinventat și au revenit iar… și iar… și iar.

Până când oamenii s-au săturat să audă de expresia slăbește mâncând și acum o văd ca pe un mod prin care sunt atrași ”fraierii”  sau persoanele care mai cred în metode rapide de slăbit.

 Așteptări versus realitate

Cum pana mea să te gândești că poți mânca ce vrei și  tu să slăbești?!?!?

Cu fooooooarte mici excepții, ce țin de metabolismul minune al acelor persoane, în momentul în care tu mănânci ce vrei, când vrei, cât vrei, corpul tău va aduna straturi și kilograme.

NU există nici o pilulă minune care să topească mâncare ce ajunge la tine în stomac. 

Parcă și văd pilula… ce o bei înainte de masă, crează o gaură neagră temporară la tine în stomac, absoarbe toată mâncare ce tu o bagi în tine și apoi dispare… puf. Și tu ești cu papilele gustative satisfăcute și fără kilograme în plus. :)))

slabeste mancand

Zău așa, cum crezi că ar trebui să acționeze acest gen de pilulă care topește mâncare ajunsă în stomac?!

CE există!

Există ceaiuri, pilule, preparate sau produse procesate, care să te ajute să diminuezi senzația permanentă de foame. DAR, aceste suplimente nu îți pot garanta topirea kilogramelor.

Realitatea este alta când vine vorba de expresia slăbește mâncând

SE poate slăbi dacă mănânci!!!! Însă contează ce, cât și când mănânci.

Se poate slăbi în multe moduri… însă ce știu sigur, e că nu se poate slăbi ușor. 

Pentru fiecare kilogram sau centimentru pierdut, este nevoie de multă muncă. Este nevoie de ambiție. Este nevoie de un plan alimentar care să ofere organismului tău ceea ce are nevoie pentru a nu-ți sabota intenția ta de a slăbi.

Am scris într-un articol recent cum stă treaba la mine. Eu de ce mănânc? În primul rând de fraieră… dar tu?

Și mai adaug și frustrarea ce o am uneori, legată de aspectul fizic, că uneori, am impresia că doar foamea mă poate schimba. Dar în momentul în care zic că mă apuc de regim, instantaneu, biscuiţii pe care nu i-am băgat în seamă niciodată, mi se par apetisanţi. Aşa merge treaba la mine. 🙁

Unde să găsești sprijin?

Eu am găsit platforma slabestedestept.ro 

De unde am primit un plan alimentar personalizat și de unde primesc săptămânal video și materiale care să mă ajute să continui această călătorie pe ideea ”slăbește mâncând”. Pentru că, da! Mănânc bine și slăbesc.

Dar mănânc deștept 🙂  Aici este diferența!

Dacă vrei și tu un plan alimentar personaliza, intră pe site și comandă pachetul care și se potrivește.

Ce te-ar putea convinge?

Clar nu exemplele cu persoane care au slăbit! Ce puțin nu în modul în care să zici DA din prima.

Te-ar putea convinge ”MONEY BACK GUARANTEE”! Adică, în cazul în care nu ești mulțumită de program, primești garantat banii înapoi!

Ce zici?

Te bagi la un concept din acesta, de ”slăbește mâncând”?

8 Comments on “Slăbește mâncând. De câte ori ai auzit această dumă?”

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.