Sportul a fost în vacanță?

Copiii știu că au fost în vacanță. Și se bucură de fiecare zi rămasă. Dar sportul a fost în vacanță?

Mă gândeam la acest aspect atunci când am văzut campania celor de Decathlon cu prețuri accesibile:

♥  Înapoi la școală, înapoi la sport. 

Da, urmează perioada în care chiar și eu voi achiziționa copiilor treninguri și pantofi sport pentru orele de pe al lor teren de sport. Însă sportul a fost cu noi și în vacanță. Și sper să realizeze că aceste activități îi vor ajuta când vor reîncepe exercițiile cu profesorii de sport.

Sportul a fost în vacanță?

Dar sigur a fost sportul prezent și în vacanța ta. Mai un fotbal, mai o leapșa, mai o tură de înot la piscină, mai un badminton la iarbă verde, mai o plimbare pe malul mării… sigur a fost ceva acolo și crezi că nu se pune. Ba da! Se pune! Mișcarea este mișcare!

Ce vom face extra pe partea de sport după ce va începe școala

Drumeții

Iar echipamentul este foarte important. Trebuie să schimb ceea ce avem deja și să cumpăr noi:

 • Încălțămintea cu șireturi. Ponturi – 1) Aderența tălpilor noastre este brevetată. 2) Puteți alege încălțăminte de drumeție cu 1 mărime mai mare pentru a vă bucura de confort optim la coborâre, evitând lovirea degetelor de la picioare. 3) Produs conceput pentru drumeție la munte, pe trasee ușoare. 4) Garanție 2 ani.
 • Rucsac pentru drumeție. Pentru că acum ambii copii sunt suficenți de pregătiți și mari pentru a-și purta propriul rucsac cu cele necesare în drumețiile noastre. Ponturi – 1) 2 buzunare cu fermoar, dintre care 1 cu 2 compartimente. 2 suporturi bidon. 2) Spate cu 2 elemente din spumă. Bretele din spumă. 2 spații pentru degete. 3) Volum: 20 L / Greutate: 470,2 g / Dimensiuni: 47 x 24 x 14 cm.

Pe wishlist voi trece ceea ce nu am cumpărat până acum, dar anul acesta va fi musai să o fac:

 • Geacă impermeabilă – până acum am ezitat să ieșim când vremea era instabilă, dar acum având atâtea opțiuni pentru protecție, scuzele nu mai țin atât de tare. Cum este acest echipament adecavat
 • Husă de protecție pentru telefon – astfel încât să îl pot atașa de mână și să nu existe riscul de a intra la apă.
Alergare & Plimbări cu bicicleta

Fiindcă la noi în familie sportul a fost în vacanță doar până când am găsit ce activități pot face cu ei și cum îi pot motiva, vom continua să combinăm alergarea și plimbarea cu bicicleta.

Cum am scris și în acest articol – PauzaPrinMiscare în familie = Cea mai faină ieșire de până acum, voi căuta să găsesc și alte activități ce să aducă mișcare la loc de cinste și mândrie pentru ei.

Sportul Back to school

Deja le-am cumpărat pantofii sport din Decathlon.

Urmează treningul. Tricourile.

Și bonus, o geantă sport ca băiatul ce intră în clasa a 6-a să își poată duce echipamentul de sport, pe lângă plasa cu ustensilele pentru atelierele de pictură, desen și modelaj.

Mă tentează această geantă sport cu o capacitate de 40 L, dimensiuni 50 x 29 x 27 cm.

geanta pentru echipament sport

Nu îmi fac griji pentru culoare, căci sigur va veni ”pictată” cu fel și fel de ”pete artistice” : ))). Dar măcar nu mai există oftări în ziua cu sport și atelier, că nu știe cum să le ducă pe toate, ca să existe și ținută… te rooog.

Ține minte!

”SPORTUL ÎI AJUTĂ PE COPII SĂ ÎNVEȚE MAI BINE.

COPIII GESTIONEAZĂ MAI BINE OBOSEALA ȘI ANXIETATEA.

SPORTUL ÎNTĂREȘTE SISTEMUL IMUNITAR”

Tu ce sport ai făcut în această vacanță?

Cum te pregătești pentru orele de sport de la școală?

8 Comments on “Sportul a fost în vacanță?”

 1. In general alegem vacante astfel incat sa facem si sport. Cum a fost ultima excursie in muntii Sureanu – e plin de trasee acolo, pacat ca drumurile-s proaste. Cu atat mai mult sa faci sport si sa lasi masina in parcare 🙂 Bine ca te-am citit, trebuie sa iau de la Decathlon casca si ochelari de inot, incepem cursurile la gradi. yea!

  1. Adoooor traseele prin păduri, dealuri & munți. Cred că am văzut câteva poze la tine pe profil și mi s-a făcu dor de o astfel de escapadă. ; ) Distracție plăcută la grădi!

   1. Eu pentru copii ma bazez pe Decathlon unde găsesc lucruri bune la preturi la fel de bune. Cu sportul nu stau prea bine, câteva ture cu bicicleta și cam atât.

  1. Musai sa adaugati un pic de miscare. Cat de putina, fiindca pas cu pas veti reusi sa va mobilizati si poate va vor suprinde rezultatele!

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.