Primul atelier Sunt Bine Cu Mine. Întâlnire offline

Scriu aceste rânduri cu impresii la cald după primul Atelier Sunt Bine cu Mine. După doi ani de campanie, după zeci de materiale create, după numeroase conversații purtate pe această temă, iată că am reușit împreună cu partenera mea Sofia Laza să creăm această primă întâlnire offline.

Prima campanie a apărut în mediul online în anul 2021 – Sunt bine cu mine. Poze, gânduri, campanie, experiențe.

Si cand mă gandesc că totul a pornit de la o emoție personală, de la o stare ce doream să o împărtășesc și în același timp să o regăsesc în cât mai multe persoane…. Bucuria este cu atât mai mare cu cât am reușit cu ajutorul Sofiei să dau o formă relevantă acestei stări și să ajungem astfel la mult mai multe persoane decât speram eu la început. Știu sigur că fără aportul Sofiei nu ajungeam la așa amploare a campaniei. Deoarece informațiile și structura se prezintă altfel când este o „echipă ” ce lucrează în spate.

Campania a continuat în anul 2022- Sunt BINE cu mine și cu cei din jur.

Prin această campanie am oferit acces la poveștile de viață pline de provocări și trăiri speciale ale celor cinci protagoniști.

 

Primul Atelier Sunt Bine Cu Mine

13 mai, ora 18:00, Hotel Maxim Oradea

Online totul e frumos, susținere mare, încurajare maximă… Dar când e cazul de ieșit în lume, dăm cu „seen” invitației și mergem mai departe.

Tocmai de aceea din start am ales ca primul atelier să îl susținem într-un cadru restrâns, alături de oameni realmente interesați de subiect și/sau de noi două: Carmen Alexa și Sofia Laza.

Primul Atelier Sunt Bine cu Mine a avut la bază povestea lui Robin. O poți afla de aici SBCM și cei din jur. ACCEPTARE * ADN de Femeie

Sofia a creat un context favorabil discuțiilor libere în cadrul atelierului. Chiar dacă unele persoane prezente se cunoșteau între ele, chiar dacă unele persoane ne vedeau pentru prima dată, modul în care toată lumea a interacționat cu toată lumea m-a surprins într-un mod extraordinar de plăcut.

De la femei ce își făceau griji că vor trebui să vorbească la Atelier, la femei ce se simțeau bine cu ele și cu cei din jur astfel încât să se simtă în  largul lor și să se deschidă.

Primul atelier sunt bine cu mine

Toate bune și frumoase. „Efectul Sofia” și-a făcut treaba. Așa îi zic eu momentului în care ajungi să o descoperi pe această femeie faină și pe acest om profesionist ( știai că este psiholog și psihoterapeut, nu?!).

Ok, și eu ce fac cu partea mea de social media… cum o scot eu în evidență prin intermediul poveștii lui Robin și prin intermediul a ceea ce se întâmplă în cadrul atelierului?!

Stima de sine în Social Media

Ca să ajung să mă expun în online am lucrat cu stima de sine în offline.

Ca să am poze faine (fără filtru sau editare) am învățat să lucrez cu unghiuri și lumini naturale. Inclusiv în pozele de tip selfie, întrucât acestea îmi sunt mai la îndemână ca pozele profesioniste făcute de fotograf.

Selfie pentru social media

Social media nu este pentru oricine. Și aici mă raportez la partea de expunere. Una din întrebările faine primite a fost de ce simt eu nevoia să postez de fiecare dată când ies la alergat. Și de la această întrebare a pornit o discuție mai amplă pe tema stimei de sine în Social Media.

Acum mă abțin să nu scriu despre răspuns și discuție. Deoarece contextul a fost cel care a dat valoarea informației și în plus aș vrea să păstrez și pentru următoarele ateliere din aceste informații 😁

Sper ca exercițiul de la final, primit cu o oarecare reticență,  le-a ajutat pe participante să se gândească cu o idee altfel la social media și la stima de sine necesară pentru expunere.

Oricum nu le-am lăsat să plece până nu am primit feedback legat de ceea ce s-a întâmplat la primul atelier Sunt Bine cu Mine 😅  Energia primită de noi la final a fost cea care ne-a dat avânt și încredere mai mare pentru viitoare acțiuni.

Mulțumesc

Mulțumesc unei femei faine ce a venit la Atelier chiar dacă era ziua ei de naștere și soțul o aștepta pentru a merge la petrecerea aniversară.

Mulțumesc unei femei faine ce și-a luat liber de la muncă pentru a fi sigură că ajunge la Atelier.

Mulțumesc unei femei faine ce a venit pentru prima dată la o astfel de activitate, acordându-ne astfel o mare încredere și o mare onoare.

Mulțumesc unei femei faine ce a venit cu mintea deschisă, fără nici o așteptare și permițându-și să fie vulnerabilă într-un cadru cu oameni noi.

Mulțumesc unor femeie faine, ce ne-au urmărit de-a lungul campaniei și ne-au susținut constant și acum ne-au arătat și mai mare susținere fiindu-ne alături la Atelier.

Mulțumesc Sofia pentru tot. Pentru încrederea ce o ai în mine, pentru încrederea ce crește în mine când știu că îmi ești alături, pentru toate gândurile și ideile faine ce le-am dezvoltat cu ajutorul tău, pentru tot ce avem în gând să facem în ritmul nostru.

Mulțumesc Hotel Maxim Oradea pentru găzduire.

Mulțumesc ție. Că citești ceea ce creez, că îți place și că vezi potențial. Că susții această campanie. Că o împărtășești cu cei apropiați. Că îmi oferi feedback de fiecare dată.

Planuri de campanie

Urmează noi ateliere, bazate pe poveștile de viață prezentate în campania Sunt Bine cu Mine și Cei din jur.

Ce informații ai dori să afli în cadrul acestor ateliere?

În ce condiții ai participa și tu la aceste întâlniri?

8 Comments on “Primul atelier Sunt Bine Cu Mine. Întâlnire offline”

  1. Știi că îmi place ceea ce faci și îmi pare tare rău că nu pot ajunge fizic , la activitățile organizate de tine . Ești minunată !

Părerea ta contează pentru mine!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.